Αγγλία

Καντονά: «Ο Σόλσκιερ έφερε αυτό που χάθηκε όταν έφυγε ο Φέργκιουσον»

Ο Έρικ Καντονά αποθέωσε τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και εξήγησε γιατί πιστεύει πως πρέπει να γίνει μόνιμος προπονητής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε δηλώσεις του στη «Mirror», ο Έρικ Καντονά υποστήριξε πως ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ πρέπει να γίνει μόνιμος προπονητής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Έχει το πνεύμα του συλλόγου και νιώθεις λες και τον έχει εμπνεύσει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Είναι σαν τον Κρόιφ με τον Γκουαρντιόλα στη Μπαρτσελόνα. Ο Σόλσκιερ είναι σαν πνευματικός του γιος. Ένας καλός προπονητής πρέπει να γνωρίζει την ιδεολογία και την νοοτροπία του κλαμπ στο οποίο πάει να δουλέψει» ήταν τα πρώτα λόγια του Γάλλου παλαίμαχου.

Αργότερα, ο Καντονά τόνισε πως ο Νορβηγός τεχνικός κατάφερε κάτι πολύ σημαντικό. «Ο Σόλσκιερ έχει φέρει στην ομάδα και στον κόσμο αυτό που είχε εξαφανιστεί όταν έφυγε ο Φέργκιουσον. Κανένας άλλος προπονητής δεν το έχει καταφέρει αυτό. Έγινε επιτέλους μία σωστή επιλογή από τους υπεύθυνους, αλλά πρέπει να κάνουν και κάτι ακόμα. Αυτός ο άνθρωπος είναι η καλύτερη περίπτωση για τον πάγκο μας και πρέπει να μείνει».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σωτηρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x