Stoiximan Super League

Καγιούλης: «Δεν θέλαμε να φύγει ο Παπαδόπουλος»

Για την απόφαση του Νίκου Παπαδόπουλου να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του Ηρακλή και τους λόγους που επικαλέστηκε μίλησε ο Νίκος Κογιούλης. «Προσπάθησα να τον μεταπείσω», ανέφερε.

Την πρόθεση των ανθρώπων του Ηρακλή να παραμείνει ο Νίκος Παπαδόπουλος στην τεχνική ηγεσία του Ηρακλή τόνισε ο Νίκος Κογιούλης, σχολιάζοντας τους λόγους που επικαλέστηκε ο προπονητής στην αποχώρησή του.

Παράλληλα, μίλησε για ανθρώπους που δεν θέλουν την ηρεμία της ομάδας και τόνισε τις προσπάθειες που έγιναν για να τους αλλάξουν γνώμη.

Αναλυτικά, όσα είπε στον Arena FM:
«Δυστυχώς είχαμε μια τέτοια κατάληξη μετά από ώρες συζητήσεων με τον Νίκο Παπαδόπουλο. Επιμένει στην απόφασή του ο κόουτς και δε θέλει να συνεχίσει».

Για το ποια είναι η δική του θέση: «Δε θέλαμε να φύγει, θέλαμε να μείνει, αλλά τελική επιθυμία του είναι να φύγει. Προσπαθήσαμε να τον μεταπείσουμε αλλά η απόφασή του είναι οριστική και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό. Δε ζήτησε κάτι συγκεκριμένο. Μου αιτιολόγησε την απόφασή του, ότι έχει κουραστεί, ότι έχουν χρησιμοποιήσει το όνομά του άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με τον Ηρακλή, θεωρεί ότι δεν μπορεί να προσφέρει κάτι παραπάνω και θέλει να αποχωρήσει».

Για το αν είχε συζητήσεις-επαφές με τον κόουτς: «Προσπάθησα να τον μεταπείσω, μίλησα εκτενέστατα μαζί του. Είχαμε άψογη συνεργασία. Ήταν πολλά τα προβλήματα, οι ανησυχίες, οι προσωπικές πιέσεις από άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με τον Ηρακλή. Μου είπε ποια άτομα είναι που δεν θέλουν την ηρεμία του Ηρακλή, θα τα πούμε άλλη στιγμή».

Για το αν το θέμα ήταν οικονομικό: «Είναι διαδώσεις από καλοθελητές ότι δε θα πληρωθούν μέχρι του Δεκέμβριο. Το οικονομικό δεν ήταν λόγος. Οι παίκτες είναι πληρωμένοι και τον Σεπτέμβριο».

Για το αν υπάρχει αντικαταστάτης: «Από αύριο θα αναλάβει ο κύριος Γιάννης Αμανατίδης μέχρι να βρούμε μια οριστική λύση. Δεν μπορώ να σας πω αν θα είναι μόνιμος. Έχει εμπειρία με 350 παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα».

Για την προσφορά του Νίκου Παπαδόπουλου: «Ποσέφερε, φυσικά, ο Παπαδόπουλος. Με αυτόν ανέβηκε η ομάδα, είναι αδιαμφισβήτητο. Είχε την απόλυτη στήριξή μου. Με το υπάρχων κλίμα ο οποιοσδήποτε θα είχε δυσκολία να δουλέψει».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να πάρει τον Ηρακλή: «Να πάρω τον Ηρακλή δεν είναι της στιγμής. Άλλα πρέπει να δούμε μέχρι εκεί. Πρώτο θέμα είναι η συσπείρωση. Ο κόσμος του Ηρακλή δεν είναι μόνο οι οργανωμένοι. Έχω ξεκινήσει κάποιες επαφές πάνω σε λογική βάση για να μπορούμε να συζητήσουμε με τον κόσμο. Εμείς θα προσπαθήσουμε τα πάντα, χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου, για να φτάσουμε τον Ηρακλή εκεί που θέλουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x