Stoiximan Super League

Καγιούλης: «Ο Ηρακλής δεν φεύγει απ’ την Μίκρα, υπάρχει σύμβαση»

Συνεχίζεται η κόντρα της ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη Ηρακλή σχετικά με το θέμα των προπονητικών εγκαταστάσεων, τις οποίες χρησιμοποιεί η πρώτη ομάδα.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο Νίκος Καγιούλης υποστήριξε –απαντώντας στον Ερασιτέχνη- πως η πρώτη ομάδα του Ηρακλή δεν θα αποχωρήσει από τις εγκαταστάσεις της Μίκρας, καθώς υπάρχει σύμβαση. Παράλληλα, υποστήριξε πως δεν έχει ενημέρωση για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με την πλευρά του Μοντεκάλβο για την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis 95,5 fm»:

Για την έξωση από τη Μίκρα: «Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και λύση. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε τίποτα επίσημο από το Γ.Σ, ότι διαβάζουμε από ιστοσελίδες. Από το 2012 μέχρι το 2021 υπάρχει άλλη σύμβαση από τι μου έχει πει το νομικό μου τμήμα. Εμείς δε φεύγουμε. Δεν μας έχει γίνει κάποια κρούση από κάποιο μέλος. Είναι γενική και αόριστη η ανακοίνωση και δεν υπάρχει ούτε όνομα, ούτε υπογραφή. Ποιος είναι πρόεδρος, ποιος είναι αντιπρόεδρος στον Ερασιτέχνη;

Ο καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει έτσι. Δεν έχουμε παραλάβει τίποτα και δεν ξέρω ποιος τα παρακινεί όλα αυτά και τι σκοπούς έχει. Εμείς δεν έχουμε ξεκινήσει κόντρα προσπαθούμε να κάνουμε τα πάντα για την ομάδα και δυο μήνες τώρα είχαμε φέρει την ηρεμία στην ομάδα και κάποιοι προσπαθούν να τα χαλάσουν όλα αυτά. Αν είναι νόμιμο και πρέπει να αποχωρήσει ο Ηρακλής από τα γραφεία, αυτό θα το αποφασίσει ο ιδιοκτήτης. Όλα πρέπει να γίνονται με συζητήσεις».


Για το τι πηγαίνει με άνδρες ασφαλείας στο γήπεδο: «Εγώ ποτέ στη ζωή μου δεν είχα ασφάλεια, ούτε θα έχω. Έχω καθαρή τη συνείδησή μου. Ούτε στη δουλειά μου, ούτε στη ζωή μου βάζω άνδρες ασφαλείας. Όταν έχεις κάποιο υπεύθυνο ασφάλειας και γίνονται όλα αυτά πρέπει να έχουν ευθύνη. Όσοι δουλεύουν αξιολογούνται. Πρέπει όλοι να δουλεύουμε για το καλό του Ηρακλή. Θα συνεχίσει να έχει στήριξη από μένα ο Ηρακλής και θα πηγαίνω κανονικά στο γήπεδο. Δεν είναι μόνο η οργανωμένη θύρα ο κόσμος του Ηρακλή. Δεν ξέρω τι ενημέρωση έχουν γι΄ αυτά που κάνουμε στην ομάδα. Εγώ είχα κάνει επικοινωνία μαζί με τους παλαίμαχους και αυτούς».

Για τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας: «Δεν με προβληματίζουν τα αρνητικά αποτελέσματα, είχαμε δύσκολο πρόγραμμα και με τη δουλειά που κάνουν ο προπονητής και οι παίκτες θα έρθουν τα αποτελέσματα».

Για το πώς κυλάει η υπόθεση Μοντεκάλβο: «Δεν ξέρω τι γίνεται με τον κύριο Μοντεκάλβο. Αυτό το διαχειρίζεται καθαρά ο μεγαλομέτοχος».

Για τον επέλθει οριστικά η συμφωνία με τον Λάζαρ: «Μόνο το συμφωνητικό έχει μείνει με τον Λάζαρ, τα έχουμε βρει σε όλα».

Για το ότι δεν πληρώθηκε το ΙΚΑ και χάθηκε η ρύθμιση: «Για το ΙΚΑ δεν γνωρίζω τι έχει γίνει».

Για το αν έχει ρόλο ο Παπαθανασάκης στα διοικητικά: «Δεν χειρίζεται θέματα της ΠΑΕ ο Παπαθανασάκης. Εμείς κάνουμε την προσπάθειάς μας και ελπίζω κάποτε να αναγνωρίσουν το έργο μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x