Europa League

Και Αλμέιδα και Πατίτο με Σεντ Ετιέν!

Με τα νέα «όπλα» της για την μεγάλη πρόκριση επί της Σεντ Ετιέν η ΑΕΚ! Ο Τιμούρ Κετσπάγια αποκάλυψε πως οι Ούγκο Αλμέιδα και Πατίτο… ντεμπουτάρουν σε κιτρινόμαυρη αποστολή.

Όλοι μέσα στην ΑΕΚ για τον μεγάλο αυριανό επαναληπτικό με την Σεντ Ετιέν στο ΟΑΚΑ!

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Τιμούρ Κετσπάγια αποκάλυψε πως και ο Ούγκο Αλμέιδα και ο Πατίτο θα βρίσκονται για πρώτη φορά στην κιτρινόμαυρη αποστολή.

Ο Γεωργιανό κόουτς, λοιπόν, θα έχει πληθώρα επιλογών για το μεσοεπιθετικό κομμάτι, υπογραμμίζοντας βέβαια πως οι δύο νεοαποκτηθέντες θα αγωνιστούν, εφόσον χρειαστεί ανάγκη για κάτι τέτοιο, δεδομένου πως δεν είναι 100% έτοιμοι.

Μένει να φανεί η κατάσταση του Γιόχανσον κι αν τελικώς θα δώσει το παρών, μετά τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε χθες.

Αναλυτικά όσα είπε για το θέμα ο Κετσπάγια: «Για όλα είμαστε προετοιμασμένοι. Εχουμε παίκτες που πάντα προπονούνται στα πέναλτι. Σίγουρα υπάρχει κι αυτό στο παιχνίδι. Οσο για τους νέους παίκτες, είναι μαζί μας, είναι στην αποστολή και θα δούμε αύριο ποιοι μπορούν να μας βοηθήσουν. Ηρθαν αργά, θα δούμε αν μπορούν να μας βοηθήσουν, κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του ματς αν χρειαστεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x