Stoiximan Super League

Και Βαλμπουενά και Σκρτελ ο Ολυμπιακός

Ο Μάρτιν Σκρτελ είναι το νέο όνομα που μπήκε στη λίστα του Ολυμπιακού, ο οποίος – σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα – θέλει τον Σλοβένο στόπερ «πακέτο» από τη Φενέρ με τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να σημειωθούν θετικές εξελίξεις στο θέμα του Ζοσέ Σα στον Ολυμπιακό, ο οποίος στη συνέχεια θα ρίξει το βάρος του στην περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν.

Όλο αυτό το διάστημα υπάρχουν διάφορα ονόματα για πολλές θέσεις που αφορούν το δυναμικό τις προσθήκες που θα υπάρξουν στη φετινή μεταγραφική περίοδο.

Το νέο όνομα που μπήκε στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ, λόγω δημοσιευμάτων στην Τουρκία, εκείνο του Μάρτιν Σκρτελ που μετά την σπουδαία καριέρα του στην Λίβερπουλ και τη Ζενίτ μετακόμισε στην Κωνσταντινούπολη για λογαριασμό της Φενέρ.

Τα γειτονικά Μέσα, λοιπόν, υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός θέλει τον Σλοβένο κεντρικό αμυντικό «πακέτο» με τον Ματιέ Βαλμπουενά, όμως πρόβλημα αποτελούν οι υψηλές ετήσιες απολαβές που έχουν οι δύο ποδοσφαιριστές.

Την ίδια στιγμή, η εφημερίδα «Takvim» υποστηρίζει ότι η διοίκηση του τουρκικού συλλόγου επιχειρεί να κάνει τη ρελάνς στην υπόθεση του Γάλλου εξτρέμ, προσφέροντας (μαζί με τα μπόνους) 3,5 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x