Αγγλία

Και επίσημα απολύθηκε ο Ρανιέρι - Ανελέητο κράξιμο στη διοίκηση της Λέστερ από τους οπαδούς (pic)

Ποιος είδε… τους οπαδούς της Λέστερ και δεν τους φοβήθηκε! Η διοίκηση των «αλεπούδων» ανακοίνωσε την απόλυση Ρανιέρι και στο σχετικό ποστάρισμα στο facebook πέφτει ΤΟ κράξιμο για την απόφασή της!

Τα ρεπορτάζ στην Αγγλία επιβεβαιώθηκαν άμεσα, με τη Λέστερ να ανακοινώνει και επίσημα την απόλυση του Κλαούντιο Ρανιέρι, αυτό που δεν είχαν προβλέψει στο Νησί, ωστόσο, ήταν οι αντιδράσεις των οπαδών της πρωταθλήτριας!

Άμεσα, λοιπόν, με το που «ανέβηκε» στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο facebook το κείμενο με τη σχετική ανακοίνωση, από κάτω, στη συντριπτική πλειοψηφία τους, οι φίλοι της Λέστερ άρχισαν ένα ανελέητο κράξιμο στη διοίκηση, με ατάκες, μεταξύ άλλων : «Είστε αχάριστοι», «Αυτός ο άνθρωπος είναι ήρωας», «Τώρα, σίγουρα θα πέσουμε κατηγορία», «Αστεία διοίκηση», «Αξιολύπητη απόφαση» και καμπόσες ακόμα -που δεν γράφονται- για τον Ιταλό τεχνικό, που χάρισε στους φιλάθλους της Λέστερ τον τίτλο πέρυσι…

Αντιδράσεις, δε, είχαμε και από οπαδούς άλλων ομάδων, που σημείωναν, μάλιστα, πως δεν είναι δυνατόν να παίρνει η διοίκηση μια τέτοια απόφαση, μετά την εμφάνιση και το σκορ της Λέστερ στη Σεβίλλη, που της δίνει το δικαίωμα ελπίζει σε πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x