Αγγλία

Και επίσημα μέχρι το 2025 στην Τσέλσι ο Τζέιμς

Τα δημοσιεύματα του προηγούμενου διαστήματος επιβεβαίωσε το κλαμπ του Λονδίνου, το οποίο προχώρησε στην επέκταση της συνεργασίας του με τον 20χρονο δεξιό μπακ μέχρι το 2025.

Παίκτης της Τσέλσι για τα επόμενα -τουλάχιστον- πεντέμισι χρόνια θα είναι ο Ρίσι Τζέιμς, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «μπλε» μέχρι τον Ιούνιο του 2025!

Oι Λονδρέζοι, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα του προηγούμενου διαστήματος, ανακοίνωσαν χθες (16/1) το βράδυ τη συμφωνία τους με τον 20χρονο δεξιό μπακ, ο οποίος δήλωσε ότι το όνειρό του συνεχίζεται και ότι θα ήθελε να περάσει όλη του την καριέρα στην ομάδα, της οποίας είναι φίλαθλος από μικρό παιδί.

Ο Τζέιμς έχει αδράξει την ευκαιρία που του έχει δώσει ο Φρανκ Λάμπαρντ και μέχρι στιγμής μετράει 18 συμμετοχές (δύο τέρματα και τρεις ασίστ) τη φετινή σεζόν με το κλαμπ.

Το μέχρι πρότινος συμβόλαιό του εξέπνεε το 2022. Ωστόσο, η Τσέλσι θέλοντας να τον ανταμείψει (θα λαμβάνει περίπου 94 χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα) για τα φετινά πεπραγμένα του, αλλά και να τον «δέσει», προχώρησε στην επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας.



Επιμέλεια: Mανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x