Γερμανία

Και επίσημα Παπαδόπουλος στο Αμβούργο!

Παίκτης του Αμβούργου με κάθε επισημότητα είναι ο Κ. Παπαδόπουλος, με τον 24χρονο αμυντικό να ανακοινώνεται από την ομάδα του γερμανικού λιμανιού. Πόσο κόστισε ο δανεισμός του από τη Λεβερκούζεν.

Στο Αμβούργο, όπως αναμενόταν, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, με την ομάδα του γερμανικού λιμανιού να ανακοινώνει τον δανεισμό του 24χρονου από τη Λεβερκούζεν.

Ο Έλληνας αμυντικός, θυμίζουμε, δόθηκε στο πρώτο μισό της σεζόν στη Λειψία από τις «ασπιρίνες», αλλά αντιμετώπισε (για άλλη μια φορά, δυστυχώς) πρόβλημα τραυματισμού και έπαιξε μόλις 8 λεπτά…

«Είμαι χαρούμενος που ολοκληρώθηκε η μετακίνησή μου. Το Αμβούργο είναι ένας σπουδαίος σύλλογος. Ελπίζω να βοηθήσω, ώστε να πετύχει τους στόχους του. Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση και ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις και να αγωνιστώ» τόνισε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, το κόστος της μετακίνησης του οποίου άγγιξε τα 2 εκατ. ευρώ!

Το Αμβούργο, να σημειώσουμε, παλεύει και φέτος να σωθεί, ενώ είναι ο μοναδικός σύλλογος στη Γερμανία που δεν έχει υποβιβαστεί ΠΟΤΕ από το τέλος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου και μετά!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x