Stoiximan Super League

Και μαθηματικά… τέλος η Βέροια!

Στη Football League -και μαθηματικά- θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν η Βέροια! Η «βασίλισσα του βορρά» ηττήθηκε 1-0 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και αποχαιρετά τη Σούπερ Λίγκα μετά από πέντε χρόνια.

Τέλος -και τυπικά- στο φετινό… μαρτύριο της Βέροιας έβαλε ο Παναιτωλικός!

Με το γκολ του Ρότσα από το 16', οι Αγρινιώτες επικράτησαν 1-0 της «βασίλισσας του βορρά», η οποία, ακόμη και στο -τραβηγμένο- σενάριο της τριπλής ισοβαθμίας με ΑΕΛ και Ηρακλή, υστερεί, οπότε υποβιβάζεται και μαθηματικά στη Football League, έπειτα από πέντε χρόνια στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το αν έχει καταθέσει ή όχι φάκελο αδειοδότησης, λοιπόν, δεν έχει, πλέον, καμία σημασία…

Η ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς το «πάλεψε», πάντως και είχε ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, έστω, να ισοφαρίσει, αλλά δεν τα κατάφερε και αποχαιρετά, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, τη μεγάλη κατηγορία.

Το ματς


Με τις δύο… προειδοποιητικές βολές του Ρότσα, στο 3' και στο 8', ξεκίνησε η αναμέτρηση στο Αγρίνιο, με τον Καντιμοίρη, όμως, να λέει σε αμφότερες «όχι». Στο 16', ωστόσο, δεν μπορούσε να κάνει τίποτα και στην τρίτη προσπάθειά του, ο Πορτογάλος, με ωραίο, δυνατό σουτ, άνοιξε το σκορ για τον Παναιτωλικό! Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, θα μπορούσαν να «καθαρίσουν» γρήγορα τη νίκη, αλλά ο Έλληνας γκολκίπερ της ομάδας του Ντόστανιτς απέκρουσε το πλασέ του Λόπες. Ο τελευταίος, δε, είχε και γκολ που -σωστά- δεν μέτρησε στο 28', καθώς ήταν σε θέση οφσάιντ.

inner
Στο δεύτερο 45λεπτο, η Βέροια ανέβασε την απόδοσή της και έχοντας, προφανώς, πληροφορηθεί ότι υποβιβάζεται, με βάση τα αποτελέσματα στα άλλα ματς, τα έπαιξε όλα για όλα, προκειμένου να πάρει, έστω, τον βαθμό, ώστε να διατηρήσει τις μαθηματικές ελπίδες της για σωτηρία. Ο Καπετάνος, όμως, σπατάλησε τις δύο ευκαιρίες στο 64' και στο 68', το 1-0 έμεινε ως το τέλος και η Βέροια, πέντε χρόνια μετά, αποχαιρετά τη Σούπερ Λίγκα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Κούσας, Χαντάκιας, Μύγας, Ρότσα, Μπράβο, Παπάζογλου (71' Κουτρομάνος), Ρόσα, Ρέι (62' Μουνιός), Λόπες, Μαρκόβσκι (69' Παπαδόπουλος).

ΒΕΡΟΙΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Καλί, Αντονιάν, Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Σουλέ (53' Λινάρδος), Τομάς, Κάλβο (78' Παπαδόπουλος), Σαρπόνγκ, Καπετάνος, Στόιτσεφ (67' Μίλιεβιτς).

ΓΗΠΕΔΟ: Παναιτωλικού
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σκουλάς (Σερρών)

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x