Super League 2

Και νίκησε και έπεισε ο Άρης κόντρα στην ΑΕΛ

Με αρκετά καλή εμφάνιση στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, ο Άρης επικράτησε 1-0 με γκολ του Ντούνη στο φιλικό απέναντι στην ΑΕΛ στο «Βικελίδης»

Σε αρκετά καλή κατάσταση ενόψει της σέντρα στην Football League έδειξε ο Άρης. Οι κίτρινοι, στο όγδοο φετινό τους φιλικό, επικράτησαν 1-0 απέναντι στην ΑΕΛ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Στο πρώτο ημίχρονο είχε σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, ενώ τα σουτ των «βυσσινί» δεν την απείλησαν ιδιαίτερα. Στο δεύτερο 45λεπτο έπεσε κάπως ο ρυθμός, όμως οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ με σουτ του Ντούνη, ύστερα από όμορφη κούρσα του Κάσσου, στο 70ο λεπτό. Η ΑΕΛ πίεσε στα τελευταία λεπτά όμως δεν κατάφερε να απαντήσει.

Άρης (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Σόουζα, Δεληζήσης (73΄Μαραγκός), Τσουμάνης (46΄Τζανακάκης), Μπούρμπος (73΄Νέτο), Ιντζόγλου, Μουμίν (73΄Λώττας), Πλατέλλας (46΄Ντούνης), Πασάς (73΄Μιλούνοβιτς), Μπαργκάν (46΄Κάσσος), Διαμαντόπουλος (71΄Στεφάνοβιτς)

ΑΕΛ (Η. Φυντάνης): Θεοδωρόπουλος, Φάρκας, Κούσας, Ουάλας (62΄Κόντορ), Ρέντζας (56΄Γιαννιτσάνης), Μασούρας, Μπάλλας (79΄Γκριζμάν), Αγκάνοβιτς, Λεοζίνιο, Ντέλετιτς, Ναζλίδης (46΄Περόνε)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x