Αγγλία

Και ο Κλίνσμαν για αντι- Γκουιντολίν

Η θέση του Φραντσέσκο Γκουιντολίν στον πάγκο της Σουόνσι είναι επισφαλής και τα σενάρια για τους πιθανούς αντικαταστάτες του φουντώνουν, με ένα εξ αυτών να φορά τον Γερμανό τεχνικό.

Η Σουόνσι αγωνίζεται απέναντι στη Λίβερπουλ και με την καρέκλα του Φραντσέσκο Γκουιντολίν να «τρίζει», μία ήττα είναι πιθανό να φέρει την απομάκρυνσή του από τους «Κύκνους», με τα ονόματα των υποψήφιων να τον αντικαταστήσουν να πληθαίνουν καθημερινά.

Ο ίδιος ο Ιταλός τεχνικός, παραδέχθηκε με δηλώσεις του πως σε περίπτωση ήττας από τη Λίβερπουλ, είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο και μάλιστα με μεγάλες πιθανότητες, να αποχωρήσει από τη Σουόνσι. Σύμφωνα με τα Μέσα της Βρετανία, υποψήφιοι ως διάδοχοι παρουσιάζονται οι Ράιαν Γκιγκς και Μπομπ Μπράντλει, ενώ τις τελευταίες ώρες ένα ακόμα όνομα προστέθηκε στη λίστα, αυτό του Γιούργκεν Κλίνσμαν.

Ο 52χρονος προπονητής, γεννημένος στις 30 Ιουλίου του 1964, με πλούσια καριέρα ως ποδοσφαιριστής, έχει θητεύσει στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου τη σεζόν 2008-09, ενώ διετέλεσε Ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας τη περίοδο 2004-2006 και των Η. Π. Α από το 2011, συνεχίζοντας να προσφέρει τις υπηρεσίες του μέχρι και σήμερα.

Μένει να φανεί εάν πίσω από τον «καπνό» υπάρχει και «φωτιά» και εφόσον το ενδιαφέρον μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση, εάν ο Γερμανός επιθυμεί να αφήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες ή θα προσπαθήσει να συνδυάσει τις υποχρεώσεις του.

Επιμέλεια: Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x