Stoiximan Super League

Και ο Λάζαρος στην λίστα του Ολυμπιακού!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι μεταγραφικές υποθέσεις του Ολυμπιακού, με τους Χουάν Ιτούρμπε και Λισάντρο Λόπες να είναι σε πρώτο πλάνο. Στόχος των Πειραιωτών και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Το συντομότερο δυνατόν θέλουν οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές, με τον σχεδιασμό της ομάδας να είναι σε πλήρη εξέλιξη. Καθημερινά βγαίνουν στην επιφάνεια πολλά ονόματα που θα μπορούσαν να ενισχύσουν το «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Όπως γράφει η Live Sport, στη λίστα των πρωταθλητών Ελλάδας φέρεται να βρίσκεται ο Χουάν Ιτούρμπε. Πρόκειται για τον Παραγουανό εξτρέμ της Ρόμας, ο οποίος αποκτήθηκε έναντι 22 εκατ. ευρώ από την Βερόνα και δεν έπιασε στους «τζιαλορόσι» που τον έδωσαν με τη μορφή δανεισμού στην Μπόρνμουθ.

Από εκεί και πέρα, η εφημερίδα «ο Γαύρος» γράφει πως οι Πειραιώτες εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Αργεντινού αμυντικού της Μπενφίκα, Λισάντρο Λόπες, για τον οποίο σκοπεύουν άμεσα να καταθέσουν κρούση για την απόκτησή του. Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη αυτής της υπόθεσης θα παίξουν οι απαιτήσεις των «αετών» για τον 27χρονο άσο, αν και οι σχέσεις των δύο ομάδων είναι πολύ καλές.

Τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη λίστα του Ολυμπιακού είναι εκείνο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος «παίζει» και για τον Παναθηναϊκό και στο παρελθόν είχε απασχολήσει πολλές φορές τους πρωταθλητές Ελλάδας. Σύμφωνα με τη «Live Sport», η περίπτωση του διεθνούς άσου της Βερόνα συζητήθηκε από τους ιθύνοντες του συλλόγου και φαίνεται πως πάρθηκε η απόφαση να γίνει κίνηση, αν τελικά υπάρξει ανάγκη να αποκτηθούν δύο εξτρέμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x