Stoiximan Super League

Και ο Μποτία στο «στόχαστρο» του Ουσίγιος για τη Μάλαγα!

Σύμφωνα με τη ''malagahoy.es'', ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Μάριο Ουσίγιος, που επέστρεψε στη Μάλαγα, βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή, εκτός από τον Βούκοβιτς, και με τον Μποτία!

Σε επαφές και με τον Αλμπέρτο Μποτία, προκειμένου να τον… επαναπατρίσει, φέρεται να βρίσκεται ο Μάριο Ουσίγιος!

Σύμφωνα με τη ''malagahoy.es'', ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, που επέστρεψε στη Μάλαγα, βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή, εκτός από τον Βούκοβιτς, και με τον Ισπανό αμυντικό, αλλά θα ήθελε, αν τα καταφέρει, να τους φέρει… πακέτο στην ομάδα των Μίτσελ και Ρομπέρτο!

Βέβαια, η περίπτωση του Μποτία είναι τελείως διαφορετική από εκείνη του Σέρβου, όπως σημειώνεται, άλλωστε και στο εν λόγω δημοσίευμα.

Ο Βούκοβιτς δεν είναι κρυφό πως θέλει σαν… τρελός να φύγει από το λιμάνι, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Τάκη Λεμονή (έχει μόλις μία συμμετοχή στο πρωτάθλημα) και κινδυνεύει να χάσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η εθνική του ομάδα υπολογίζει στις υπηρεσίες του για το μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού, αλλά, αν συνεχίσει να μην παίζει, υπάρχει, φυσικά, μεγάλος κίνδυνος να μείνει εκτός!

Για αυτό, λοιπόν και έχει δώσει ξεκάθαρη εντολή στον μάνατζέρ του να του βρει ομάδα, ώστε να πάει κάπου -έστω και ως δανεικός- όπου θα έχει χρόνο συμμετοχής. Και η Μάλαγα φαντάζει, βεβαίως, για τον ίδιο, ως η ιδανική επιλογή, καθώς οι Ισπανοί θέλουν παίκτη με τα χαρακτηριστικά του: Έναν -αριστεροπόδαρο- κεντρικό αμυντικό, δηλαδή, ο οποίος μπορεί να παίξει και στο αριστερό άκρο των μετόπισθεν, αλλά και ως αμυντικό χαφ.

Όσο για τον Μποτία, εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ της ''malagahoy.es'', το συμβόλαιό του λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο και από την 1η του Δεκέμβρη (την ερχόμενη Παρασκευή, δηλαδή και τυπικά) έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί και να υπογράψει με όποια ομάδα τού… χτυπήσει την πόρτα.

Στο ίδιο δημοσίευμα, σημειώνεται, επίσης, πως ο 28χρονος ήταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας στην αρχή της σεζόν, τον τελευταίο καιρό, ωστόσο, έχει καθιερωθεί ξανά στην 11άδα του Ολυμπιακού. Οπότε, οι επιλογές της Μάλαγα είναι δύο: Είτε να συμφωνήσει (αν συμφωνήσει) με τον παίκτη για το ερχόμενο καλοκαίρι, είτε να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως το συμβόλαιό του λήγει και να τον αγοράσει τώρα από τους Πειραιώτες, αλλά με χαμηλότερη τιμή.

Όπως και να έχει, όμως, τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Ολυμπιακός, γιατί οι «ερυθρόλευκοι», σύμφωνα με πληροφορίες, θέλουν να κρατήσουν τον Μποτία στο ρόστερ της ομάδας και πολύ σύντομα θα του κάνουν πρόταση ανανέωσης.

Αναμένονται, λοιπόν, σύντομα εξελίξεις, με τη ''malagahoy.es'' να κλείνει, τονίζοντας πως «φαίνεται ότι είναι σχεδόν αναπόφευκτο να μην αποκτηθεί ένας εκ των δύο στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x