Stoiximan Super League

Και ο Ζιλμπέρτο στην καμπάνια για τη Λεωφόρο

Την ενεργοποίηση του Ζιλμπέρτο Σίλβα για την καμπάνια της Λεωφόρου θέλουν στον Παναθηναϊκό, για αυτό δεν αποκλείεται ο Βραζιλιάνος να συμμετάσχει στην εκπομπή του ΣΚΑΪ για το γήπεδο.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα βρίσκεται πολύ κοντά στο να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή, αφού φαίνεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» δίνουν σημαντικό βάρος στην καμπάνια για το γήπεδο και για αυτό το λόγο σκέφτονται ακόμα και την ενεργή συμμετοχή του Βραζιλιάνου, στις δράσεις για το όραμα της νέας Λεωφόρου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal», ο Παναθηναϊκός θέλει ο πρώην αρχηγός της ομάδας και της εθνικής Βραζιλίας, να έρθει στην Αθήνα και να πάρει μέρος στην τηλεοπτική εκπομπή που ετοιμάζει ο ΣΚΑΪ και θα προβληθεί τη Δευτέρα 16/5 για την καμπάνια του γηπέδου.

Πάντως, η συμμετοχή του Ζιλμπέρτο στις δράσεις για την ανακαίνιση της ιστορικής έδρας του Παναθηναϊκού θα είναι ενεργή, αφού ακόμα και αν δεν καταφέρει να έρθει στην Ελλάδα, δεν αποκλείεται να συμμετάσχει στην εκπομπή μιλώντας μέσω skype.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x