Stoiximan Super League

Και όμως ο Δώνης τους κατσάδιασε μετά το 3-0!

Τι κι αν ο Παναθηναϊκός έκανε το 4Χ4 με αξιοζήλευτα στατιστικά στοιχεία; Ο Γιώργος Δώνης δεν έμεινε ευχαριστημένος παρά τη νίκη με τον Λεβαδειακό και απέδειξε ότι οι πράσινοι είναι σε καλά χέρια…

Μπορεί με τη λήξη του 3-0 απέναντι στον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ να έβλεπες μόνο χαμόγελα και ικανοποίηση, αυτό όμως δεν ισχύει για τον προπονητή της ομάδας. Ο Γιώργος Δώνης άλλωστε όχι μόνο τόνισε με δηλώσεις του μετά το ματς ότι δεν ήταν ευχαριστημένος, αλλά το κατέστησε σαφές και στους παίκτες του!

Θα πει κανείς ότι αυτό είναι ένα παιχνίδι τακτικής ώστε μεινουν τα μυαλά…μέσα στο κεφάλι αλλά δεν είναι ακριβώς αυτό…
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Livesport ο κόουτς του τριφυλλιού ήταν προβληματισμένος από την εικόνα κυρίως του δεύτερου ημιχρόνου κι ας μην κινδύνευσε ουσιαστικά σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Ο Δώνης τόνισε στους παίκτες του πρέπει να κρατάνε περισσότερο την μπάλα, να τρέχουν παραπάνω, να ανεβάζουν περισσότερο τις γραμμές και να παίζουν πιο ώριμα. Όπως τους τονίζει άλλωστε η βελτίωση έρχεται μόνο από την επιμονή και την υπομονή. Ο 49χρονος τεχνικός ζητά συνεχώς κίνηση από τους παίκτες του με ή χωρίς την μπάλα.

Γενικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν είναι από εκείνους που στέκονται στα κολακευτικά σχόλια των media και των οπαδών και αυτό θέλει και από τους παίκτες του. Έτσι η κατσάδα που ακολούθησε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μετά το εμφατικό 3-0 επί του Λεβαδειακού δεν «στράβωσε» κανείς από τους παίκτες του, αφού όλοι καταλαβαίνουν ότι μοναδικός γνώμονας του κόουτς είναι το καλό της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x