Γενικά

Ποιος να συγκριθεί μαζί του: Στον Μέσι η «Χρυσή Μπάλα»

Δεν είχε αντίπαλο την χρονιά που μας πέρασε. Έτσι ο Λιονέλ Μέσι είδε την «Χρυσή Μπάλα» για το 2015 να καταλήγει στα χέρια του.

Κατέκτησε τα πάντα με την Μπαρτσελόνα την χρονιά που πέρασε. Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Τσάμπιονς Λιγκ και Παγκόσμιο Συλλόγων. Η επιλογή, λοιπόν, ήταν προφανής.

Και αυτή ανακοινώθηκε από τους παρουσιαστές της τελετής για την Χρυσή Μπαλά του 2015.

«Και ο νικητής είναι ο Λιονέλ Μέσι»...

Ο Αργεντινός αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής για την χρονιά που πέρασε αφήνοντας τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Νεϊμάρ με άδεια χέρια.

Αυτή ήταν η πέμπτη φορά που ο μεγάλος αστέρας της Μπαρτσελόνα κατακτά τη «Χρυσή Μπάλα» όπως είχε κάνει και το 2009, 2010, 2011, και 2012.

«Είναι μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμένα, το να επιστρέφω εδώ και να κερδίζω και πάλι τη Χρυσή Μπάλα, αφού είχα δει τον Κριστιάνο να την κατακτά πέρσι. Είναι κάτι το θαυμάσιο, είναι η πέμπτη φορά. Είναι πολύ περισσότερο από ό,τι είχα ονειρευτεί ως παιδί
», ήταν τα πρώτα του λόγια και συνέχισε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι με ψήφισαν και θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους συμπαίκτες μου. Και, στο τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω το ποδόσφαιρο γενικότερα για όλα όσα έχει φέρει στη ζωή μου. Και τα καλά και τα κακά. Γιατί έτσι με έχει κάνει να μαθαίνω και να ωριμάζω», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x