Ένα μεγάλο ενδεχόμενο να διεξαχθεί αγώνας μπαράζ, υπάρχει στον 1ο όμιλο.

Ο 1ος όμιλος είναι ο μοναδικός με τρεις ομάδες, καθώς δεν κατεβαίνει ο Ηρακλής, και εφόσον έρθει ένα αποτέλεσμα στην τελευταία αγωνιστική, θα διεξαχθεί αγώνας μπαράζ.

Εφόσον, λοιπόν, ο Απόλλων Σμύρνης επικρατήσει με 1-0 του ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» την τελευταία αγωνιστική, τότε θα προκύψει τριπλή ισοβαθμία με τις δύο παραπάνω ομάδες και τον Πλατανιά (όλοι με τρεις βαθμούς). Ο Απόλλων θα περάσει ως πρώτος καθώς το εκτός έδρας γκολ μετράει για διπλό (σσ. άρα θα έχει ουσιαστικά τέρματα 1-2 αντί για 1-1), ενώ οι ΟΦΗ και Πλατανιάς θα έχουν τέρματα 1-1.

Κάπως έτσι, για να ξεκαθαρίσει η δεύτερη θέση, θα πρέπει να διεξαχθεί αγώνας μπαράζ. Σε περίπτωση, πάντως, που η Ελαφρά Ταξιαρχία πάρει το τρίποντο με διαφορά ενός τέρματος και σκοράρει και ο ΟΦΗ (σσ. 1-2, 2-3 κτλ), τότε οι δυο τους θα περάσουν παρέα.

Φυσικά, εφόσον ο ΟΦΗ δεν ηττηθεί τελευταία αγωνιστική, θα εξασφαλίσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση όπως και ο Πλατανιάς!

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ