Euro 2016

Και στο τέλος μιλούν οι Άγγλοι!

Η Αγγλία γύρισε από το 2-0 στο Βερολίνο και με επική ανατροπή, νίκησε 3-2 τη Γερμανία με «χτύπημα» στα… χασομέρια! Παρθενικό γκολ για Βάρντι, πρώτο για παίκτη της Λέστερ μετά τον Λίνεκερ!

Μόνο μη… ματιαστεί (όπως συμβαίνει σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις τα τελευταία… πολλά χρόνια).

Η Αγγλία έδειξε πως, ίσως, φέτος… ήρθε η ώρα της!

Πραγματοποιώντας τρομερή εμφάνιση στο φιλικό του Βερολίνου, ειδικά από το 60’ και μετά, τα «λιοντάρια» έφεραν… τούμπα το 2-0 με το οποίο βρέθηκαν να χάνουν, φτάνοντας σε -τρίτο συνεχόμενο- θρίαμβο μέσα στη Γερμανία, με σκορ 3-2!

Πρώτο γκολ για τον Τζέιμι Βάρντι με την εθνική του ομάδα, καθώς τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι το έφερε στα ίσα (74') με «αλήτικη» γκολάρα! Αυτό, δε, ήταν το πρώτο τέρμα παίκτη της Λέστερ από το 1985 και τα δύο, στην «πεντάρα» επί των ΗΠΑ, του Λίνεκερ -ο οποίος άλλαξε τη γνωστή ατάκα του για τους Γερμανούς… Το γκολ της επικής ολικής ανατροπής για την ομάδα του Ρόι Χότζον πέτυχε ο Ντάιερ με κεφαλιά στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων!

Οι Γερμανοί προηγήθηκαν δύο λεπτά πριν «βγει» το ημίχρονο με σουτάρα του Κρόος, αν και φέρει ξεκάθαρη ευθύνη ο Μπάτλαντ, που έπαιζε, ωστόσο, με μυϊκό τραυματισμό και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Στη θέση του γκολκίπερ της Στόουκ πέρασε ο… τρίτος, Φόρστερ, με την Αγγλία να έχει, πλέον… ξεμείνει στον «άσο», καθώς, θυμίζουμε, εκτός είναι και ο Χαρτ (για καμιά 20αριά μέρες ακόμα).

Ο Γκόμες διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων με πολύ ωραία κεφαλιά στο 57', αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα… πήρε φόρα η Αγγλία! Ο Κέιν μείωσε (61'), ο Βάρντι, που είχε περάσει, ωστόσο, στο ματς στο 70', έκανε το 2-2 με απίστευτο τακουνάκι στο 74' και σαν να μην έφτανε αυτό για τους… αποσβολωμένους Γερμανούς, ο Κέιν έδωσε μεγάλη νίκη πρεστίζ στα «λιοντάρια», τρίτη συνεχόμενη μέσα στη Γερμανία!



inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

* Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στις Βρυξέλλες.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Τζαν, Ρίντιγκερ, Χούμελς (46' Τα), Χέκτορ, Κρόος, Κεντίρα, Μίλερ (75' Ποντόλσκι), Εζίλ, Ρόις (64' Σίρλε), Γκόμες (79' Γκέτσε)

ΑΓΓΛΙΑ: Μπάτλαντ (45' Φόρστερ), Κλάιν, Κέιχιλ, Σμόλινγκ, Ρόουζ, Ντάιερ, Χέντερσον, Λαλάνα (71' Μπάρκλεϊ), Ντέλε Άλι, Γουέλμπεκ (71' Βάρντι), Κέιν

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x