Γενικά

Και του χρόνου στον ΠΑΟΚ η Σμιλίνκοβιτς

Την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μιλιάνα Σμιλίνκοβιτς για ακόμα έναν χρόνο ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ.

Κάτοικος Θεσσαλονίκης θα παραμείνει και την νέα σεζόν η κεντρική αμυντικός από τη Σερβία Μιλιάνα Σμιλίνκοβιτς, αφού η 25χρονη τα βρήκε σε όλα με τον ΠΑΟΚ ανανεώνοντας την συνεργασία τους για ακόμη έναν χρόνο.

«Το τείχος», όπως την αποκαλούν, συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του νταμπλ την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 με την φανέλα του «Δικέφαλου του Βορρά».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα ποδοσφαίρου γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Miljana Smiljkovic, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα και την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Η κεντρική αμυντικός από την Σερβία, μετά τις εξαιρετικές ατομικές εμφανίσεις αλλά και την συλλογική επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος, θα συνεχίσει στα «ασπρόμαυρα», σε μία χρονιά πρωταθλητισμού αλλά και Ευρωπαϊκής καταξίωσης».

Μετά την συμφωνία της ανανέωσης συνεργασίας, η Miljana δήλωσε στο acpaok.gr:

«Είμαι χαρούμενη που θα συνεχίσω στον ΠΑΟΚ για ακόμα μία χρονιά. Περιμένω με ανυπομονησία τους αγώνες στο Champions League, εκεί που όλα τα κορίτσια θα δώσουμε το 100% μας. Όσον αφορά την Ελλάδα, ο στόχος είναι ένας, το πρωτάθλημα, που θέλω να ξανά κατακτήσω!».



Επιμέλεια: Χρήστος Κατριμουστάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x