Stoiximan Super League

Και τώρα αρχίζει η αναζήτηση στον Ατρόμητο

Μετά την απρόσμενη εξέλιξη με τη φυγή του Ρικάρντο Σα Πίντο για τη Σταντάρ Λιέγης, ο Ατρόμητος είναι υποχρεωμένος να ψάξει για τον διάδοχο του Πορτογάλου τεχνικού.

Την προεργασία του ώστε να βρει τον διάδοχο του Ρικάρντο Σα Πίντο έχει αρχίσει από σήμερα το μεσημέρι ο Ατρόμητος, όταν δηλαδή και ολοκληρώθηκε η συνάντησή του με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Γιάννη Αγγελόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος ειδοποίησε χθες το απόγευμα ότι θα ταξιδέψει εκτάκτως στην Ελλάδα, με τους ιθύνοντες να αντιλαμβάνονται πλήρως τους λόγους της ξαφνικής επιθυμίας του να βρεθεί στη χώρα μας. Στο ραντεβού που είχαν, λοιπόν, οι δύο πλευρές διαπιστώθηκε ότι ο Σα Πίντο είχε πάρει τις αποφάσεις του και ότι δεν υπήρχε περιθώριο για διαφορετική εξέλιξη από τη σημερινή.

Πλέον, ο Ατρόμητος ψάχνει την επόμενη κατάσταση στον πάγκο του, με το δεδομένο να είναι ότι μέχρι αυτή τη στιγμή κανένας Έλληνας δεν ενθουσιάζει τη διοίκηση της ομάδας. Για την ακρίβεια, μόνο ο Γιώργος Δώνης είναι αυτός για τον οποίο θα γινόταν η υπέρβαση, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι ο έμπειρος τεχνικός έχει άλλους στόχους στο μυαλό του και δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας.

Σε προτεραιότητα είναι ξένοι προπονητές που έχουν περάσει από την Ελλάδα, έχοντας πετυχημένη θητεία και εν συνεχεία –εφόσον δεν βρεθεί λύση- θα διευρυνθούν οι ορίζοντες των Περιστεριωτών, έχοντας υπ’ όψιν ότι όποιος κι αν καθίσει στον πάγκο θα έχει το χρόνο να μάθει το ρόστερ, αλλά και να προσαρμοστεί στις συνθήκες του πρωταθλήματος.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x