Stoiximan Super League

Και τώρα ο επιθετικός για τον Ατρόμητο

Ικανοποίηση επικρατεί στον Ατρόμητο για την ταχύτητα με την οποία έχει κυλήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός μέχρι σήμερα και πλέον σειρά έχει η απόκτηση επιθετικού.

Έχει ακόμα δρόμο η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού του Ατρόμητου, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως ό,τι έχει γίνει μέχρι σήμερα δεν αποτελεί ένα πολύ σημαντικό μέρος προς την ολοκλήρωσή του.

Οι ανανεώσεις των Ναπολεόνι, Ούμπιντες και η σημερινή του Σωκράτη Φυτανίδη, τριών παικτών δηλαδή που αποτελούν όλα αυτά τα χρόνια τη «ραχοκοκαλιά» των επιτυχιών της ομάδας, ήταν υποθέσεις άμεσης προτεραιότητας και παρά του αντιθέτου λεγόμενα, η διοίκηση κατάφερε να τις φέρει εις πέρας.

Από εκεί και πέρα καλύφθηκε το κενό στην άμυνα με την απόκτηση του Πάπε Εμπόου ενώ αναμένεται και η προσθήκη ενός αριστερού μπακ, με τον Ατρόμητο για τη συγκεκριμένη θέση να περιμένει τις εξελίξεις με παίκτη που δεσμεύεται με συμβόλαιο και αναμένεται να μείνει ελεύθερος.

Στη θέση των αμυντικών χαφ, καλύφθηκαν επίσης τα κενά των Κατσουράνη και Δημούτσου με τις συμφωνίες των Φερνάντο Ουσέρο και Φερνάντο Γοδόι, ενώ σίγουρα θα αποκτηθεί και ένας επιτελικός χαφ.

Ωστόσο, το θέμα που τίθεται σε άμεση προτεραιότητα για τους «κυανόλευκους», σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr είναι αυτό της απόκτησης επιθετικού, αφού μετά τις αποχωρήσεις των Τάσου Καραμάνου και Θανάση Παπάζογλου, έχει μείνει μόνος του ο Στέφανο Ναπολεόνι.

Εξετάζονται στόχοι και έχουν γίνει επαφές με παίκτες από το εξωτερικό, αλλά όπως λέγεται στο Περιστέρι ακόμα δεν βρίσκονται πολύ κοντά σε κάποια περίπτωση και ίσως χρειαστεί λίγος ακόμα χρόνος. Είναι ξεκάθαρο, όμως, ότι η ενίσχυση στην επίθεση «καίει» τους ιθύνοντες της ομάδας, με την περίπτωση του Δημήτρη Παπαδόπουλου που ήταν στους στόχους από τον Ιανουάριο να δείχνει να ατονεί.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x