Γενικά

Και τώρα ο Λαβέτσι... παρακαλά για την εθνική Αργεντινής

Ο Λαβέτσι ανησυχεί μήπως ο Μαρτίνο δεν τον καλέσει στην εθνική Αργεντινής, τώρα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Κίνας.

Άφησε την Παρί Σεν Ζερμέν για την Χεμπέι Φόρτσουν και το πρωτάθλημα της Κίνας! Και πλέον ο Εσεκιέλ Λαβέτσι υποχρεώνεται να παρακαλεί για να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της εθνικής Αργεντινής.

Κι όμως έτσι έγινε! Το θέμα το αποκαλύπτει σήμερα ο Τύπος στην Αργεντινή, μπαίνοντας και σε λεπτομέρειες.

Πριν από λίγες ημέρες ο Εσεκιέλ Λαβέτσι κάλεσε τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αργεντινής, Τάτα Μαρτίνο. Ο λόγος; Όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, για να του μεταφέρει την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται με την εθνική ομάδα της Αργεντινής εξηγώντας και κάποιους από τους λόγους που τον οδήγησαν να αποδεχθεί την πρόταση της κινεζικής ομάδας.

Ανάμεσα στα επιχειρήματα του προς τον Μαρτίνο ο Λαβέτσι επεσήμανε ότι είναι σημαντικό για διατηρηθεί ο «κορμός» της ομάδας ως έχει, (δηλαδή με εκείνον στις επιλογές) για να μην διαταραχθεί η... ισορροπία.

«Για τον προπονητή είναι σημαντικότερο να ξεκινώ βασικός έστω και στο πρωτάθλημα της Κίνας παρά να είμαι αναπληρωματικός σε μια μεγάλη ομάδα. Παραδέχομαι ότι είναι πολύ όμορφο να είσαι στην Παρί Σεν Ζερμέν αλλά πόσο καλό είναι να είσαι συνεχώς στον πάγκο;», τόνισε ο Λαβέτσι.

«Σχεδίαζα να μείνω στην Ευρώπη. Τελικά επέλεξα την Κίνα για οικονομικούς λόγους», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x