Κύπρος

Και τώρα πλέι οφ

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε μεγάλο διπλό στην έδρα του Απόλλωνα με 1-0 και τερμάτισε πρώτος στη βαθμολογία, έναν βαθμό μπροστά από την ΑΕΚ που επικράτησε 3-0 στον Αραδίππο επί του Ερμή.

Ώρα για πλέι οφ στην Κύπρο. Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε, ο ΑΠΟΕΛ τερμάτισε πρώτος στην κανονική διάρκεια, μόλις έναν βαθμό πάνω από την ΑΕΚ Λάρνακας και πλέον οι δυο τους (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου), θα παλέψουν για τον τίτλο του πρωταθλητή στην ειδική διαδικασία. Μαζί τους, στα πλέι οφ θα συμμετάσχουν και οι Ανόρθωση, Απόλλων Λεμεσού, Ομόνοια και μία εκ των Νέας Σαλαμίνας ή ΑΕ Λεμεσού.

Ο ΑΠΟΕΛ σφράγισε την πρωτιά, παίρνοντας σπουδαίο διπλό στην έδρα του Απόλλωνα Λεμεσού με σκορ 1-0. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 6' ο Εφραίμ, με τους «κυανόλευκους» να χάνουν πέναλτι στο 10' με τον Ντα Σίλβα, ενώ είχαν και δοκάρι στο 92ο λεπτό με τον Μοντέιρο.

Η ΑΕΚ Λάρνακας συνέχισε και αυτή με νίκη τις υποχρεώσεις της, περνώντας με το εμφατικό 3-0 από τον Αραδίππο. Το σκορ άνοιξε στο 9' με πέναλτι ο Τομάς, με τον Μπόλιεβιτς στο 20' να κάνει το 2-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 50' με αυτογκόλ ο Χριστοφί.

Την ευκαιρία να «κλειδώσει» τη συμμετοχή της στα πλέι οφ έχασε η Νέα Σαλαμίνα, που αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον Εθνικό Άχνας. Πλέον, περιμένει να δει εάν αύριο η ΑΕ Λεμεσού πάρει το διπλό κόντρα στην Ομόνοια. Εάν συμβεί αυτό, τότε θα δώσει μάχη για την παραμονή της. Τέλος, την κατηγορία αποχαιρέτησαν Αγία Νάπα και Ένωση Παραλιμνίου.

Η 26η αγωνιστική

Τετάρτη 2/3


Δόξα Κατωκοπιάς-Πάφος 1-3
(88' Λεάντρο Σίλβα / 19' Άλμπα, 47' Μάαχι, 85' Μποντιόνγκ)

Ερμής Αραδίππου-ΑΕΚ Λάρνακας 0-3
(9' Τομάς πέν., 20' Μπόλιεβιτς, 50' Χριστοφί αυτ.)

Απόλλων Λεμεσού-ΑΠΟΕΛ 0-1
(6' Εφρέμ)

Αγία Νάπα-Άρης Λεμεσού 0-4
(18' Ντάγκλας Ρέις, 33', 41' Ράνος, 56' Μαραγκουδάκης)

Ανόρθωση-Ένωση Παραλιμνίου 2-0
(13' Λαΐφης, 23' Εντλοβού)

Εθνικός Άχνας-Νέα Σαλαμίνα 2-2
(71' Αραούχο, 81' Κοτό / 84' Μακρίεφ, 90'+2' Αντόρνο)

Πέμπτη 3/3
Ομόνοια-ΑΕ Λεμεσού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x