Stoiximan Super League

Και Τζανδάρη και Σαλπιγγίδη και Τριανταφυλλόπουλο!

Διπλή μεταγραφική κίνηση έχει στα «σκαριά» ο Πανιώνιος! Οι Νεοσμυρνιώτες είναι μια... ανάσα απ' την απόκτηση των Δημήτρη Σαλπιγγίδη και Φάνη Τζανδάρη! Κλεισμένος και ο Τριανταφυλλόπουλος.

Έχει ανοίξει η όρεξη των ανθρώπων του Πανιωνίου, λόγω και της εξαιρετικής φετινής πορείας και κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η ομάδα!

Στο πλαίσιο αυτό είναι μια… ανάσα απ’ το να αποκτήσουν τους Δημήτρη Σαλπιγγίδη και Φάνη Τζανδάρη. Ο πρώτος έχει ήδη απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έγινε, ενώ κι ο δεύτερος έχει ουσιαστικά συμφωνήσει για να συνεχίσει στην Πλατεία, με τη μορφή δανεισμού απ' τον Ολυμπιακό.

Και οι δύο υποθέσεις μοιάζουν να βρίσκονται στην τελική τους ευθεία και να εκκρεμούν τα τυπικά για να ενταχθούν και τυπικά στο δυναμικό του Μαρίνου Ουζουνίδη. Υπενθυμίζεται πως ο «Σάλπι» είναι χωρίς ομάδα απ’ το καλοκαίρι, όταν αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ, ενώ από την άλλη ο νεαρός χαφ δεν κατάφερε –για την ώρα- να πάρει πολλές ευκαιρίες από τον Μάρκο Σίλβα.

Η Δευτέρα θα είναι η καθοριστική μέρα. Βάσει των μέχρι τώρα πληροφοριών, ο Πανιώνιος θα ολοκληρώσει το μεταγραφικό «πακέτο» του, αφού οι παίκτες θεωρούνται «κλεισμένοι».

Υπενθυμίζεται πως η συμφωνία Πανιωνίου-Παναθηναϊκού για τον Τριανταφυλλόπουλο (στο πλαίσιο της μεταγραφής του Μπουμάλ) θεωρείται δεδομένη και ο Έλληνας αμυντικός αναμένεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, να συνεχίσει την καριέρα του στους κυανέρυθρους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x