Stoiximan Super League

«Καίγεται» για νίκη η ΑΕΚ

Νίκη για πολλούς λόγους θέλει απόψε η ΑΕΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό (ως φιλοξενούμενη) στο ΟΑΚΑ. Κερδίζει την θέση στο τέρμα ο Μπάρκας.

Να κρατήσει την επαφή της με την κορυφή θέλει η ΑΕΚ και για τον λόγο αυτόν είναι αναγκαία η νίκη απόψε (19:30, Novasports 1, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) απέναντι στον Παναθηναϊκό ως φιλοξενούμενη στο ΟΑΚΑ για την 10η αγωνιστική. Η «Ένωση» είδε ήδη χθες τον ΠΑΟΚ να νικά τον ΟΦΗ (0-1) και προκειμένου να μην αποσπαστεί ξανά και ο Ολυμπιακός (που υποδέχεται νωρίτερα τον Ατρόμητο), έχει ανάγκη τους τρεις βαθμούς.

Συν τοις άλλοις, οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνουν την πρώτη τους νίκη σε ντέρμπι μετά από δέκα αγώνες, καθώς η τελευταία φορά που κέρδισαν κάποιον εκ των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ ή Παναθηναϊκού ήταν την 1η Απριλίου του 2018, με το 3-0 απέναντι στο «τριφύλλι». Μάλιστα εκτός έδρας η ΑΕΚ έχει να κερδίσει τον Παναθηναϊκό ως φιλοξενούμενη για το πρωτάθλημα 13 χρόνια! Συγκεκριμένα, από τις 23 Οκτωβρίου 2006, όταν είχε νικήσει με 2-1 στο ΟΑΚΑ με ανατροπή.

Ο Νίκος Κωστένογλου δείχνει να έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει. Ο Μπάρκας που αποθεραπεύτηκε φαίνεται πως κερδίζει την μάχη από τον Τσιντώτα στο τέρμα, ενώ στην άμυνα τα κουκιά είναι μετρημένα. Ο Τσιγκρίνσκι θα έχει παρτενέρ τον Σβάρνα, καθώς ο Βράνιες τελεί υπό τιμωρία και ο Οικονόμου είναι τραυματίας, ενώ ο Χουλτ παίζει μόνος για το αριστερό άκρο της άμυνας (εκτός αποστολής ο Λόπες) και ο Μπακάκης επιστρέφει στα δεξιά αντί του Παουλίνιο. Ομοίως και στο κέντρο, όπου ελλείψει του Γαλανόπουλου (που ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα) Σιμόες και Κρίστισιτς θα είναι το δίδυμο των μεσοαμυντικών. Η τετράδα της επίθεσης έχει «κλειδώσει» εδώ και μέρες, με τους Μάνταλο και Βέρντε στα «φτερά», ενώ ο Λιβάγια θα κινείται πίσω από τον Ολιβέιρα.

Στην αποστολή βρίσκονται 20 παίκτες: οι Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστισιτς, Βέρντε, Σιμόες, Ντέλετιτς, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σιμάο, Σαμπανάτζοβιτς, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάια, Ολιβέιρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x