Stoiximan Super League

«Καίγεται» του Δέλλα, κλείνει Κροάτη προπονητή ο Απόλλων

Στροφή 180 μοιρών από τον Απόλλωνα, αναφορικά με τον προπονητή που θα διαδεχθεί τον Άκη Μάντζιο, αφού η περίπτωση του Τραϊανού Δέλλα δεν προχωρά και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι κοντά σε Κροάτη τεχνικό.

Τραϊανός Δέλλας… γιοκ για τον Απόλλωνα Σμύρνης!

Μπορεί ο πρώην τεχνικός των ΑΕΚ και Ατρόμητου να φάνταζε ως το φαβορί για να διαδεχθεί τον Άκη Μάντζιο στην τεχνική ηγεσία της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», αλλά αυτό το σενάριο έχει χάσει σημαντικό έδαφος και σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr, ο εκλεκτός της διοίκησης έχει ήδη βρεθεί.

Συγκεκριμένα, καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν ότι υπάρχει ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας με Κροάτη τεχνικό, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει και μάλιστα οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία. Μάλιστα, ένα πιο προχωρημένο σενάριο κάνει λόγο ότι το deal των δύο πλευρών θα ανακοινωθεί αύριο.

Το δεδομένο είναι ότι τόσο η περίπτωση του Τραϊανού Δέλλα όσο και αυτή του Δημήτρη Ελευθερόπουλου έχουν χάσει σημαντικούς πόντους εντός της ομάδας και μάλλον πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο συμφωνίας με κάποιον από τους δύο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x