Oλλανδία

Κάηκε το Άμστερνταμ για τον «δικό τους» Γιόχαν (pics/vid)

Με καπνογόνα, συνθήματα και τη μορφή του σε κάθε γωνία του Άμστερνταμ Αρένα αποχαιρέτησαν οι οπαδοί του Άγιαξ τον «δικό τους» Γιόχαν Κρόιφ.

Η μορφή του Γιόχαν Κρόιφ κυριαρχεί παντού στο Άμστερνταμ. Ιδιαίτερα σήμερα, που το παιχνίδι του Άγιαξ με την Τσβόλε γίνεται η καλύτερη αφορμή για ένα μεγαλοπρεπές αντίο στο δικό τους «Ιπτάμενο Ολλανδό».

Περισσότεροι από 1500 οπαδοί του «Αίαντα» βγήκαν από νωρίς στους δρόμους με πανό και συνθήματα για τον αγαπημένο τους Γιόχαν, ακολουθώντας πορεία που κατέληξε στο γήπεδο. Μοναδική τους στάση ήταν το σπίτι του, όπου οι φωνές τους έγιναν ακόμα πιο δυνατές.

inner

inner

inner

inner

inner



















Και στο, προσφάτως μετονομασμένο «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα», η ατμόσφαιρα δεν διέφερε πολύ. Η μορφή του Κρόιφ βρίσκεται παντού, με τρεις τεράστιες φανέλες να έχουν απλωθεί στον αγωνιστικό χώρο. Του Άγιαξ, της εθνικής Ολλανδίας και της Μπαρτσελόνα, όλες με το 14 στην πλάτη.

inner

inner




inner

Το ίδιο νούμερο, που έχει συνδεθεί με τον Κρόιφ, φόρεσαν στην πλάτη και οι ποδοσφαιριστές που θα ξεκινήσουν στο παιχνίδι, κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x