Γενικά

Κακά: «Δεν ανανεώνω με το Ορλάντο, χρειάζομαι μία νέα πρόκληση»

Θόλωσε τα νερά σχετικά με το μέλλον του ο Κακά. Ο 35χρονος υποστήριξε πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με το Ορλάντο, χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει το εάν θα αποσυρθεί.

Πριν από δύο μέρες ο Κακά δήλωσε πως θα σταματήσει το ποδόσφαιρο το Δεκέμβριο όταν και θα τελειώσει το συμβόλαιό του με την Orlando City SC. Παρόλα αυτά σήμερα σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Βραζιλιάνος άσος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην κρεμάσει τα παπούτσια του.

«Χρειάζομαι ένα νέο κίνητρο και μία νέα πρόκληση στη ζωή μου, αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα αυτή τη στιγμή. Όπως ξέρετε το συμβόλαιό μου λήγει στο τέλος της χρονιάς. Η τελική μου απόφαση είναι να μην ανανεώσω. Το μόνο πράγμα που ξέρω αυτή τη στιγμή είναι ότι δεν θα αγωνίζομαι στο Ορλάντο την επόμενη σεζόν. Η ανακοίνωση σήμερα είναι η εξής: Η απόφασή μου είναι να μην ανανεώσω με το Ορλάντο», ανέφερε ο Βραζιλιάνος επιθετικός.

Ο 35χρονος πρώην παίκτης της Μίλαν και της Ρεάλ βρίσκεται στο Ορλάντο από το 2015 και έχει πραγματοποιήσει 78 συμμετοχές πετυχαίνοντας 26 γκολ.

Επιμέλεια: Μάνος Σταματάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x