Ισπανία

Κακά για Νεϊμάρ: «Είναι δύσκολο να αποφασίσει το τι είναι καλύτερο»

Τη δική του οπτική στην υπόθεση Νεϊμάρ έδωσε ο Κακά και όπως τόνισε η απόφαση που πρέπει να πάρει ο Βραζιλιάνος άσος της Μπαρτσελόνα δεν είναι καθόλου εύκολη.

Το πρώην «αστέρι» των Μίλαν και Ρεάλ, Κακά, μίλησε για το μέλλον του συμπατριώτη του, Νεϊμάρ, αναφέροντας μεταξύ άλλων, ότι καλείται ο άσος της Μπαρτσελόνα, που βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Παρί, να πάρει μία πολύ δύσκολη απόφαση.

«Αυτή τη στιγμή, με τη μεταγραφική αγορά ανοιχτή θα γίνουν πολλές υποθέσεις. Υπάρχουν απίστευτα χρηματικά ποσά διαθέσιμα. Όλοι θέλουν τους μεγάλους παίκτες και σίγουρα ο Νεϊμάρ είναι ένας από αυτούς. Είναι καθαρά προσωπική επιλογή του. Δεν ξέρω τι περνάει από το μυαλό του. Δεν γνωρίζω αν πιστεύει ότι ο κύκλος του στη Μπαρτσελόνα έκλεισε και ότι είναι καιρός να προχωρήσει» είπε αρχικά ο Κακά.

Ο 35χρονος πλέον Βραζιλιάνος συνέχισε λέγοντας: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ο Νεϊμάρ είναι ένας φοβερός παίκτης. Όπου και να παίξει τα επόμενα χρόνια θα είναι καταπληκτικός. Του εύχομαι καλή τύχη με την απόφαση που θα πάρει. Δεν είναι εύκολο να αποφασίσεις πιο είναι το καλύτερο για το μέλλον σου. Έχει μία πολύ καλή ομάδα, πατέρα και οικογένεια για να αποφασίσουν τι είναι καλύτερο για αυτόν».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κομποθέκρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x