Stoiximan Super League

Κακέτσης: «Δεν μπορούν να στοιχειοθετηθούν από τον Κύρκο τα όσα γράφει για Μελισσανίδη»

Την άποψη ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει εκφραστεί με τους χαρακτηρισμούς που υποστηρίζει ο Κύρκος στο φύλλο αγώνα εξέφρασε ο Στηβ Κακέτσης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Σίγουρος ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει πει όσα του προσάπτει ο Δημήτρης Κύρκος στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Στηβ Κακέτσης.

Μιλώντας στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη «Έφεση της Τρίτης», ο γνωστός επιχειρηματίας τόνισε ότι ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είναι πολύ έξυπνος για να μιλήσει έτσι στον παρατηρητή, Δημήτρη Κύρκο, αφού γνώριζε ότι μπορεί να μεταφερθεί όπως ήθελε στο φύλλο αγώνα.

«Ο Μελισσανίδης κατά τη γνώμη μου δεν έχει κάνει αυτή τη μαγκιά, όπως τις χαρακτήρισε πριν ο κ. Κούγιας. Είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος για να φτάσει εκεί που έχει φτάσει και ήξερε και έχει μυαλό για να ξέρει ότι αυτό που είπε μπορεί να μεταφερθεί και να γραφτεί, όπως το γράφει στο φύλλο αγώνα.

Ο Μελισσανίδης είναι στην ΑΕΚ. Τι να κάνουμε τώρα; Και είναι και κορόιδο που ασχολείται, ενώ θα μπορούσε να κάθεται σπίτι και να περνάει βασιλικά. Είναι διαφορετική περίπτωση από του Μαρινάκη. Ο Μελισσανίδης είναι ποτισμένος με το ποδόσφαιρο. Οι ισχυροί πάντα τσακώνονται και την πληρώνουν πάντα οι αδύναμοι», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Αυτά που έγραψε ο παρατηρητής δεν μπορούν στοιχειοθετηθούν, καθώς δεν μπορεί να τα αποδείξει αυτά που έχει γράψει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x