Ελλάδα

Κακέτσης: «Θα έχουμε τρόικα και στο ποδόσφαιρο τώρα;»

Καυστικός για τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο εμφανίστηκε ο Στηβ Κακέτσης. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM έκανε λόγο για «τρόικα» και τόνισε ότι δεν χρειάζεται πρόεδρος στην ΕΠΟ που να του… τσιμπάνε το μαγουλάκι.

Χειμαρρώδης για τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο παρουσιάστηκε ο Στηβ Κακέτσης.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Κυριάκο Θωμαΐδη, ο γνωστός επιχειρηματίας χαρακτήρισε απαράδεκτο το ότι δεν έγιναν εκλογές στην ΕΠΟ, ώστε να υπάρξει διοίκηση εκλεγμένη.

Αφού αναρωτήθηκε, δε, αν θα έχουμε πλέον τρόικα και στο ποδόσφαιρο, σημείωσε ότι η FIFA (μετά τα όσα έγιναν με Μπλάτερ και Πλατινί) «δεν θα έπρεπε να έχει τα μούτρα να ασχολείται με εμάς».

Όσο για την Επιτροπή Εξομάλυνσης, τόνισε ότι δεν γίνεται να μπαίνει πρόεδρος κάποιος που ομολογεί ότι δεν ξέρει από ποδόσφαιρο, ενώ σημείωσε ότι χρειάζεται επικεφαλής με τσαμπουκά και όχι κάποιος «που θα του τσιμπάνε το μαγουλάκι».


Αναλυτικά όσα είπε ο Κακέτσης στην εκπομπή «Έφεση της Τρίτης»

Για τη μη διενέργεια εκλογών στην ΕΠΟ και την Επιτροπή Εξομάλυνσης: «Είναι τελείως απαράδεκτο αυτό που έχει γίνει. Δεν γίνεται να μας εποπτεύουν άλλοι, οι οποίοι δεν θα έπρεπε να έχουν και μούτρα να το κάνουν. Ας καθαρίσουν πρώτα τα του οίκου τους με τους Μπλάτερ και τους Πλατινί και μετά να ασχοληθούν με εμάς. Έπρεπε να γίνουν εκλογές εδώ και τώρα και να προχωρήσουμε. Αφού έχει αποφασιστεί να γίνουν εκλογές, έπρεπε να τις αφήσουν να γίνουν και μετά ας άλλαζαν τις συνθέσεις. Τι θα γίνει τώρα εδώ, θα έχουμε τρόικα και στο ποδόσφαιρο; Και τουλάχιστον στα πολιτικά έχουμε και μια κυβέρνηση. Στο ποδόσφαιρο δεν θα υπάρχει ούτε αυτό».

Για τον πρόεδρο της Επιτροπής και τη σύνθεσή της: «Ο άνθρωπος είπε ότι δεν ξέρει από ποδόσφαιρο. Ήταν δικηγόρος στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, όπου ο νόμος κρίθηκε αντισυνταγματικός. Είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει γνώση του αντικειμένου. Υπάρχουν τόσοι και τόσοι που ξέρουν από ποδόσφαιρο, θα μπορούσε να μπει κάποιος από αυτούς.

Θεωρώ τελείως κωμικό αυτό που γίνεται. Πόσα λεφτά θα παίρνουν αυτοί οι άνθρωποι της επιτροπής; Από ένα δεκαχίλιαρο ο καθένας. Ούτε ο πρωθυπουργός δεν παίρνει τόσα. Έχετε δει τους μισθούς που έπαιρναν στην ΕΠΟ οι προηγούμενοι; Όλοι πάνε για τα συμφέροντα, ας μην κρυβόμαστε. Όταν δεν έχεις γνώση του αντικειμένου και το λες και μόνος σου, πώς θα ξέρεις αυτοί που είναι μέσα στην ΕΠΟ αν είναι καλοί ή όχι; Οι υπόλοιποι που έχουν γνώση παρασύρονται από άλλους. Έπρεπε να υπάρξει νέα διοίκηση στην ΕΠΟ, η οποία θα ήταν εκλεγμένη. Αυτοί δηλαδή τώρα τι θα αποδείξουν, ότι είναι οι άμεμπτοι και θα καθαρίσουν το ποδόσφαιρο»;


Για τους Δέδε και Βρύζα: «Ο κ. Δέδες είναι ένας άγιος άνθρωπος, που απορώ πώς έχει μπλέξει με το ποδόσφαιρο. Είναι φωλιά των λύκων, θα τον φάνε εκεί μέσα. Τον Βρύζα τον καθαρίσανε κι αυτόν σε λίγα χρόνια στον ΠΑΟΚ. Όταν είσαι με μια ομάδα δεν μπορείς να πας σε μια άλλη, όπως έκανε εκείνος με τη Βέροια. Μπορείς να αλλάξεις κόμματα, αλλά ομάδα ποτέ.

Ο κ. Δέδες είναι ένας έντιμος άνθρωπος, ο οποίος δεν ρίχνει όμως μπουνιά στο μαχαίρι. Πρέπει να βρεθεί ένας άνθρωπος με τσαμπουκά που να ξεπεράσει όλες τις παγίδες. Είδαμε ότι οι ορισμοί από την παλιά ΚΕΔ έδωσαν τη διαφορά στον Ολυμπιακό. Η ΑΕΚ έχασε τρεις βαθμούς στο ματς με τον ΠΑΟΚ και θα μπορούσε να έχει χάσει μόνο τους δυο. Εγώ κάποτε ήξερα έναν πρόεδρο που είχε φτιάξει την κατάσταση έτσι, ώστε να στήνει τα παιχνίδια άλλων ομάδων και όχι της δικής του».


Για το ποιος θα έπρεπε, κατά τη γνώμη του, να είναι επικεφαλής στην ΕΠΟ: «Είπαμε ότι χρειάζεται κάποιος με τσαμπουκά. Ο καθηγητής νομικής που πήγε εκεί θα του πιάνουν το… μαγουλάκι. Ο τσαμπουκάς και ο έντιμος δεν πάνε μαζί; Αυτό που έγινε με τις εκλογές ήταν ανεπίτρεπτο. Έκανε την παρεμβολή ο Μητρόπουλος, αλλά θα μπορούσε να την κάνει ο οποιοσδήποτε. Ο Μητρόπουλος είναι φίλος μου 40 χρόνια και τους είχε ενημερώσει και τους τέσσερις μεγάλους ότι θα γίνει αυτό. Τους είχε πει ότι υπάρχει αυτό το νομικό κώλυμα ένα μήνα νωρίτερα, αλλά εκείνοι δεν το είχαν πάρει στα σοβαρά».

Για τον Σαββίδη και τη φωτοβολίδα που έπεσε στην Τούμπα: «Ο Σαββίδης βρίσκεται κάθε μέρα προ εκπλήξεων. Αυτός είναι το θύμα της ιστορίας. Δηλαδή ήθελε προχθές να πέσει η φωτοβολίδα; Έπρεπε να τον είχαν πάρει από το αυτί οι άλλοι στην εξέδρα και όχι να τον ψάχνει ο Σαββίδης. Βλάπτουν την ομάδα τους. Πρέπει σε αυτόν τον άνθρωπο να επιβληθεί απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο».

Για την υπόθεση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που μπήκε στο αρχείο: «Γιατί μπήκε στο αρχείο, επειδή με αγαπούσαν; Ας μην πάμε στα δικά μας. Αυτοί οι μπούληδες με πειράξανε και τους απάντησα δεόντως».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x