Γερμανία

Κακός Μπελ-άς την βρήκε! (video)

Ούτε η κακή παράδοση ούτε και δίψα της Σάλκε λύγισαν την Μάιντς. Οι κόκκινοι με δύο γκολ του Μπελ νίκησαν (2-0) τους «βασιλικούς μπλε», που μπαίνουν σε περιπέτειες ακόμη και για μια θέση στο Europa.

«Μαντάρα» συνεχίζει να τα κάνει η Σάλκε. Η ομάδα του Ντι Ματέο, όχι μόνο έμεινε για έκτο σερί ματς χωρίς νίκη, αλλά με την ήττα της, 2-0, στην έδρα της Μάιντς ενδέχεται να κινδυνέψει σοβαρά ακόμη και για την έξοδό της στο Europa League.

Στο ματς που άνοιγε το πρόγραμμα στην 30η αγωνιστική στην Bundesliga, οι γηπεδούχοι δεν μάσησαν από την κακή παράδοση (είχαν να νικήσουν από το 2006 εντός την Σάλκε) και έδειξαν τα… δόντια τους. Φρόντισαν μάλιστα, με δύο γρήγορα χτυπήματα του Στέφαν Μπελ, πρώτα στο 28’ κι εν συνεχεία στο 31’, να βάλουν σε καθοριστικό σημείο με την πλάτη στον τοίχο τους «βασιλικούς μπλε». Από εκεί και πέρα και με σύμμαχο την γεμάτη «Coface Arena» οι παίκτες του Σμιντ κράτησαν το υπέρ τους σκορ, παρά την πίεση των φιλοξενούμενων που δεν το έβαλαν κάτω και έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να επιστρέψουν στο ματς.

Έτσι, η Μάιντς έφτασε τους 37 βαθμούς και ανέβασε στο +10 την διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη. Αντίθετα, η Σάλκε έμεινε στους 42 και πλέον δίνει την ευκαιρία τόσο στην Άουγκσμπουργκ (ισοβαθμούν) όσο και στις Βέρντερ, Χόφενχαϊμ και Ντόρτμουντ να ξαναμπούν για τα καλά στη μάχη του Europa League.




Το πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής

Παρασκευή 24/4 (21:30)

Μάιντς-Σάλκε 2-0
(28', 31' Μπελ)

Σάββατο 25/4 (16:30)
Ντόρτμουντ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Ανόβερο-Χόφενχαϊμ
Στουτγκάρδη-Φράιμπουργκ
Αμβούργο-Άουγκσμπουργκ
Κολωνία-Λεβερκούζεν
Μπάγερν Μονάχου-Χέρτα Βερολίνου (19:30)

Κυριακή 26/4
Πάντερμπορν-Βέρντερ Βρέμης (16:30)
Γκλάντμπαχ-Βόλφσμπουργκ (18:30)

Η επόμενη αγωνιστική (31η)

Σάββατο 2/5 (16:30)
Σάλκε-Στουτγκάρδη
Βόλφσμπουργκ-Ανόβερο
Χόφενχαϊμ-Ντόρτμουντ
Άουγκσμπουργκ-Κολωνία
Φράιμπουργκ-Πάντερμπορν
Λεβερκούζεν-Μπάγερν Μονάχου (19:30)

Κυριακή 3/5
Μάιντς-Αμβούργο (16:30)
Χέρτα Βερολίνου-Γκλάντμπαχ (18:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x