Πήρε για τα καλά φόρα η ΑΕΚ στις μεταγραφές και δεν πρόκειται να σταματήσει στους Μπάρκα και Τσιγκρίνσκι, τη στιγμή που εκκρεμεί και η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπακασέτα. Η «Ένωση» φαίνεται πως θα κινηθεί για έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό, προκειμένου να είναι απόλυτα οχυρωμένη στα μετόπισθεν.
Σύμφωνα με την «Ώρα για Σπορ», στη λίστα των «κιτρινόμαυρων» είναι ο Χουάν Κάλα και ο Χικάμ Μπελκαρουί. Ο πρώτος, 26χρονος Ισπανός αμυντικός της Χετάφε, έπαιξε στην «Ένωση» στο πρώτο μισό της σεζόν 2011/12 αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Ανήκει στη Χετάφε που υποβιβάστηκε, αλλά έχει εκφράσει πολλάκις την επιθυμία να επιστρέψει, εσχάτως στο γάμο του Μιγκέλ Κορδέρο. Ο δεύτερος είναι 26χρονος από την Αλγερία, αριστεροπόδαρος και με ύψος 1,95μ, ενώ μένει ελεύθερος από τη Νασιονάλ Μαδέιρα.
Πάντως πιο μπροστά στις προτεραιότητες της ΑΕΚ είναι αυτή τη στιγμή η απόκτηση εξτρέμ και σέντερ φορ. Για τη θέση του επιθετικού, φημολογείται πως ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς θα ταξιδέψει στο εξωτερικό τις επόμενες μέρες. Ο Μίλαν Τζούριτς της Τσεζένα, ο Ιμπραΐμα Μπαλντέ που μένει ελεύθερος από την Κράσνονταρ, αλλά και ο Απόστολος Βέλλιος (αν και είναι πολύ δύσκολη περίπτωση) βρίσκονται στα υπόψη της «Ένωσης».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






