Champions League

Καλά πληροφορημένοι για τον Ολυμπιακό στην Ντιναμό

Γεμάτοι πληροφορίες μέσω των παλιών γνωστών που συνδέονται με την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό είναι ήδη οι άνθρωποι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. «Θα παλέψουμε για την 3η θέση», είπε ο Ζόραν Μάμιτς.

Πολλές πληροφορίες σχετικά με το προφίλ του Ολυμπιακού έχουν ήδη οι άνθρωποι της Ντιναμό Ζάγκρεμ. Όπως τόνισε ο τεχνικός της ομάδας, Ζόραν Μάμιτς, μιλώντας στον ΟΤΕ ΤV μετά την κλήρωση, έχει ήδη συγκεντρώσει σημαντικά στοιχεία για τους «ερυθρόλευκους» μέσω των «κοινών γνωστών» των δύο συλλόγων.

Παράλληλα, δήλωσε πως η Ντιναμό θα παλέψει μαζί με τους Πειραιώτες για την 3η θέση του ομίλου, καθώς θεωρεί ήδη καλυμμένες τις δύο πρώτες θέσεις από Μπάγερν και Άρσεναλ.

«Έχουμε ήδη πληροφορίες για τον Ολυμπιακό καθώς έχουμε αρκετά μέλη τα οποία έχουν περάσει από την Ελλάδα. Όπως ο Μάρτιν Νοβοσέλτας, που πλέον βρίσκεται στις ακαδημίες μας, ή ο Πάουλο Μασάδο αλλά και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ. Τις δύο ομάδες τις ενώνουν αρκετά, είναι πολύ οι μεταξύ μας δεσμοί, όπως εκείνο τα ματς το 1998. Η Άρσεναλ και η Μπάγερν είναι ξεκάθαρα τα φαβορί στο γκρουπ κι εμείς με τον Ολυμπιακό θα παλέψουμε για την 3η θέση», είπε χαρακτηριστικά ο Ζόραν Μάμιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x