Γ' Εθνική

Καλαϊτζίδης: «Εκτιμώ ότι θα ανέβει ο Άρης»

Δικαιολογημένη χαρακτήρισε την αντίδραση του κόσμου του Άρη στο τελευταίο ματς της φετινής ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης και έκανε την εκτίμηση ότι η δεύτερη θέση θα έχει κέρδος στην ομάδα του.

Πικραμένος εμφανίστηκε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μετά το 0-0 του Άρη με τον Ορφέα στην Ελευθερούπολη. Η νίκη στο συγκεκριμένο ματς, το οποίο διεξήχθη στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής δεν θα εξασφάλιζε την άνοδο στους «κίτρινους», καθώς ο Πανσερραϊκος επικράτησε 1-0 της Δόξας Δράμας και βγήκε πρώτος. Ωστόσο, ο 56χρονος τεχνικός τόνισε ότι είναι αδικαιολόγητη η ομάδα του και έδειξε να κατανοεί την αντίδραση του κόσμου. Παράλληλα, εκτίμησε ότι η δεύτερη θέση, αν και βάσει προκήρυξης δεν δίνει εισιτήριο για τη Football League, θα αποδειχθεί προνομιούχα για τους Θεσσαλονικείς.

«Είμαστε πλήρως αδικαιολόγητοι για το αποτέλεσμα. Δεν θα μείνω στην σωρεία των φάσεων που δημιούργησε η ομάδα. Εκτιμώ ότι το αποτέλεσμα έπρεπε να είναι οποιοδήποτε νικηφόρο για τον Άρη. Είναι μία δύσκολη μέρα. Βρίσκω απόλυτα δικαιολογημένες τις διαμαρτυρίες του κόσμου, αλλά είμαστε εδώ για να υλοποιήσουμε τον στόχο μέσω της δεύτερης θέσης που εκτιμώ ότι θα είναι προνομιούχος.

Έχουμε την ψυχική δύναμη, επιθυμία και θέληση για να τα αλλάξουμε όλα για το συμφέρον της ομάδας. Θέλει υπομονή και επιμονή. Μεγάλη πίκρα η σημερινή, αλλά εκτιμώ ότι θα το αλλάξουμε. Δικό μας δημιούργημα είναι και τα καλά και τα άσχημα. Εκτιμώ ότι θα υλοποιήσουμε τον στόχο μας, έστω και μέσω της προνομιούχου της δεύτερης θέσης. Φυσικά και δεν ήταν αυτός ο στόχος μας, αλλά εξελίχθηκε σε τέτοιο λόγω των συνθηκών
», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x