Ελλάδα

Καλαϊτζίδης: «Κατονόμασα ομάδες και παράγοντες στην Εισαγγελέα»

Στην αποκάλυψη ότι στην κατάθεσή του στην Εισαγγελέα ανέφερε τα ονόματα ομάδων & παραγόντων που εμπλέκονται στην υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού και στησίματος αγώνων προχώρησε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης

Ονόματα ομάδων και παραγόντων που εμπλέκονται στην υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού και στησίματος αγώνων κατέθεσε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στην Εισαγγελέα.

Αυτό έκανε γνωστό μιλώντας στην εκπομπή «Δίκη στο ΣΚΑΪ» επισημαίνοντας μάλιστα, ότι η εισαγγελέας έδειξε αρκετά ενήμερη για το ζήτημα.

«Το θέμα για το οποίο κατέθεσα έχει πάρει ήδη τον δρόμο του. Δεν μπορώ να προσθέσω κάτι. Αυτό μόνο που μπορώ να πω είναι η κρίση μου ότι η εισαγγελέας έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και διέγνωσα ότι έχει γνωση της κατάστασης και μάλιστα μεγάλη», ανέφερε –αρχικά και συνέχισε μετά από σχετική ερώτηση που δέχθηκε:

«Ναι κατονόμασα. Κατέθεσα ονόματα και παραγόντων και ομάδων. Οκτώ ομάδων της κατηγορίας. Έχω τις πληροφορίες και τις κατέθεσα τεκμηριώνοντας πως και από που που το γνωρίζω ότι εμπλέκονται σε αυτό το ζήτημα», υποστήριξε και πρόσθεσε:

«Είναι στάση ζωής και δεν εμπλεκόμαστε σε τέτοια. Δεν μπήκα στη διαδικασία να συζητήσω», τόνισε.

Μάλιστα στη συνέχεια ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ανέφερε ότι αρχικά το άτομο που τον προσέγγισε του είχε αναφέρει έξι ομάδες που συμμετείχαν και μετά πρόσθεσε άλλες δύο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x