Τις εξελίξεις για το θέμα του γηπέδου συνεχίζει να τρέχει με αμείωτους η ΑΕΚ.

Η «Δικέφαλος 1924 Κατασκευαστική Α.Ε» ζήτησε συνάντηση με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος για το θέμα των υψομετρικών αλλά και για την διευθέτηση όλων των υπόλοιπων λεπτομερειών πριν την έκδοση της οικοδομικής άδειας.

Στο σχετικό αίτημα της Ένωσης προς τον Δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο αλλά και στον Αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών κ.Καλαμπόκη, υπάρχει ξεκάθαρη ατζέντα για τα θέματα που θα τεθούν στο τραπέζι: η μελέτη υψομέτρων, η έγκριση της προμελέτης υπογειοποίησης, η ένταξη του έργου στον κυκλοφοριακό σχεδιασμό του Δήμου, η δυνατότητα μεταφοράς των απορριμματοφόρων του Δήμου αλλά και θέματα στάθμευσης. Συντονιστής της συγκεκριμένης συνάντησης, που θα πραγματοποιηθεί εφόσον απαντήσει θετικά η δημοτική αρχή, θα είναι ο project manager του νέου γηπέδου, Δημήτρης Ανδριόπουλος.

Από την πλευρά της ΑΕΚ, δίνεται ιδιαίτερο βάρος στην συγκεκριμένη συνάντηση και πλέον είναι ξεκάθαρο πως το πόδι όλων των ανθρώπων που εργάζονται για το θέμα του γηπέδου είναι πατημένο στο γκάζι με στόχο την έκδοση της πολυπόθητης οικοδομικής άδειας χωρίς περαιτέρω χρονοτριβές.

Κάνεις Cash out από παντού μέσω Opapp και πληρώνεσαι στο πρακτορείο.
TAGS: A.E.K.