Ιταλία

Καλοβλέπει Γοδίν η Μίλαν

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση στην Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Ντιέγκο Γοδίν είναι η Μίλαν, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου.

Η Μίλαν προσπαθεί να αλλάξει το τελευταίο διάστημα σελίδα και να εμπλουτίσει το ρόστερ της με στόχο την επιστροφή στην κορυφή. Ένας εκ των παικτών που φέρεται να είναι στην κορυφή της λίστας του Βιτσέντσο Μοντέλα ενόψει της μεταγραφικής ενίσχυσης του Ιανουαρίου, είναι αυτό του Ντιέγκο Γοδίν της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο 31χρονος κεντρικός αμυντικός των «ροχιμπλάνκος» διανύει την έκτη σεζόν του στην ομάδα και το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2019, αφού πέρυσι υπέγραψε πρόωρη επέκταση. Παρόλα αυτά, οι «ροσονέρι», είναι σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο να δαπανήσουν ένα ποσό κοντά στα τριάντα εκατομμύρια ευρώ για να πείσουν την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε να παραχωρήσει τον Ουρουγουανό.

Στα υπόψη της ιταλικής ομάδας είναι και ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Πέπε, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το προσεχές καλοκαίρι και ίσως οι διαπραγματεύσεις με την «βασίλισσα» να είναι πιο εύκολες απ’ ότι με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Γοδίν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x