Super League 2

«Κάλπασε» στην Πάτρα

Το αλογάκι της ΑΕΛ «κάλπασε» στην Πάτρα. Αν και έπαιζε με 10 από το 42’, οι «βυσσινί» νίκησαν 3-2 την Παναχαϊκή στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Football League. Χωρίς γκολ το Απόλλων-Ολυμπιακός Βόλου.

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στα πλέι οφ της Football League η Λάρισα. Και το έκανε με εντυπωσιακό και παλικαρίσιο τρόπο, αφού πέρασε από την Πάτρα επικρατώντας 3-2 της Παναχαϊκής, αν και έπαιζε με δέκα παίκτες από το 42’ λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Αποστολίδη. Το «χρυσό» γκολ των «βυσσινί» πέτυχε ο Γιάντσης στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης.

Παναχαϊκή: Γεωργακόπουλος, Ασίγκμπα (68' Μασούρας), Άλμπι, Κάργας, Κοντοχρήστος, Γκαντιάγκα, Αναστασόπουλος, Πατινιώτης (35' Χοτζάλι), Στεργίδης, Μπουντόπουλος, Κυβελίδης.

ΑΕΛ: Αποστολίδης, Καρανίκας, Κοντοδήμος, Μελισσάς, Σαρακατσάνος, Πινδώνης, Νεμπεγλέρας, Μπανούσης, Πίντο (44' Πατσιογεώργος), Σερζίνιο (79' Ενγκεσάν), Μπόγιοβιτς (83' Γιάντσης).

Στο άλλο παιχνίδι της πρεμιέρας των πλέι οφ, Απόλλων Σμύρνης και Ολυμπιακός Βόλου ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στη Ριζούπολη και πήραν τον πρώτο τους βαθμό στο μίνι πρωτάθλημα με έπαθλο δύο εισιτήρια για τη Super League.

Απόλλων Σμύρνης: Ταΐρης, Ψιάνος, Γκόλιας, Κοτσώνης, Γεωργίου, Ηρακλής, Πινέιρο (58' Βασιλαντωνόπουλος), Σουάνης, Ανγκούλο (57' Φαρινόλα), Λαγός (62' Καραδέμητρος), Τζιώρας.

Ολυμπιακός Βόλου: Ρίζος, Γιαλούσης, Ζέρης, Μακρυδημήτρης, Μπάρμπας, Τριανταφυλλάκος, Μπουτζίκος, Νικολιάς (88' Καρράς), Μπιτάνγκ, Κυζιρίδης (75' Σκοπελίτης), Μπαλντοβάλιεβ (60' Διαμαντόπουλος).

Στο ντέρμπι που έγινε στο Καυταντζόγλειο, ο Ηρακλής υποχρέωσε την ΑΕΚ στην πρώτη της ήττα, κερδίζοντας με σκορ 2-1 και την "έπιασε" στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας.

Αποτελέσματα 1ης αγωνιστικής
Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Παναχαϊκή-ΑΕΛ 2-3
(45’ πεν. Κυβελίδης, 59’ Κοντοχρήστος - 51’ Μπόγιοβιτς, 63’ Νεμπεγλέρας, 87’ Γιάντσης)

Ηρακλής-ΑΕΚ 2-1
(12’ Πασάς, 34’ Περόνε - 27’ Αραβίδης)

Βαθμολογία
1.ΑΕΚ 10
2.Ηρακλής 10
4.ΑΕΛ 3
3.Απόλλων Σμύρνης 1
5.Ολυμπιακός Βόλου 1
6.Παναχαϊκή 0

Επόμενη (2η) αγωνιστική (4/5/15)
ΑΕΚ-Παναχαϊκή
Ολυμπιακός Βόλου-Ηρακλής
Λάρισα-Απόλλων Σμύρνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x