Stoiximan Super League

Καλτσάς στον ΣΠΟΡ FM: «Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά»

Στην ανοδική πορεία του Αστέρα Τρίπολης και την αλλαγή που έχει φέρει ο ερχομός του Σάββα Παντελίδη, αναφέρθηκε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM o Νίκος Καλτσάς.

Την τρίτη του σερί νίκη πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης, που επικράτησε με 2-0 του Λεβαδεικού και ξέφυγε για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Νίκος Καλτσάς, ένας από τους πρωταγωνιστές των Αρκάδων φέτος, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για τους στόχους, την αλλαγή της
αγωνιστικής εικόνας, αλλά και την ώθηση που έχει δώσει στην ομάδα, ο Σάββας Παντελίδης.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Καλτσάς στους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα

Για την ανοδική πορεία του Αστέρα: «Μας έδωσε ώθηση η έλευση του νέου προπονητή. Κερδίσαμε δίκαια και τα τρία παιχνίδια σερί και το αξίζαμε. Δουλεύουμε αρκετά και έχουμε καλή προσέγγιση στα ματς και για αυτό παίρνουμε τα αποτελέσματα που παίρνουμε. Ο προπονητής μας προσπαθεί να μας δίνει τις κατάλληλες εντολές και θεωρώ ότι όλοι οι παίκτες έχουν δώσει το 100%».

Για τη ζωή στην Τρίπολη: «Όλοι όσοι είναι κοντά στην ομάδα, βοηθούν τους παίκτες που είναι εδώ. Όταν κερδίζουμε κιόλας όλα είναι καλύτερα».

Για τους στόχους φέτος: «Η αρχή ήταν δύσκολη με τρεις σερί ήττες. Δεν το βάλαμε κάτω, δουλέψαμε πολύ και δίκαια είμαστε εκεί που είμαστε. Πρέπει να κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια ξεχωριστά και να μπορέσουμε να φτάσουμε ψηλά και ελπίζουμε να τα καταφέρουμε».

Για το ποια ομάδα ξεχωρίζει: «Μέχρι στιγμής ο Ατρόμητος παίζει καλό ποδόσφαιρο και βρίσκεται ψηλά. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όλοι θα διεκδικήσουν τον τίτλο και ας το πάρει ο καλύτερος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x