Stoiximan Super League

Καλύτερα απ’ ό,τι μπορούσε να φανταστεί

Ο Γκιγιέρμε είναι από τους παίκτες που κάνουν τη διαφορά για τον Ολυμπιακό την φετινή σεζόν και ο Πέδρο Μαρτίνς ποντάρει πολλά στον Βραζιλιάνο για την επόμενη σεζόν. Γράφει ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος

Ο Γκιγιέρμε είναι από τους παίκτες που έχουν κάνει την διαφορά για τον Ολυμπιακό την φετινή σεζόν κι όπως έχουμε επισημάνει ο Πέδρο Μαρτίνς ποντάρει πολλά στον Βραζιλιάνο μέσο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο λατινομερικάνος μέσος των πειραιωτών είναι απόλυτα ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό.

Αξίζει μάλιστα να αναφερθούμε στα όσα έχει πει σε ανθρώπους του περιβάλλοντος του ο λατινοαμερικάνος μέσος της ομάδας του λιμανιού, με τον Γκιγιέρμε να τονίζει πως τα πράγματα είναι καλύτερα κι απ΄ ότι μπορούσε να φανταστεί.

Μάλιστα πριν από ένα περίπου μήνα υπήρξαν δημοσιεύματα στην Βραζιλία αναφορικά με ενδιαφέρον βραζιλιάνικης ομάδας για τον 28χρονο χαφ των πειραιωτών.

Ούτε που το… συζητάει ο Γκιγιέρμε. Στο μυαλό του έμπειρου μέσου δεν υπάρχει αυτή η σκέψη γιατί πρώτα απ’ όλα είναι ευτυχισμένος στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό.

Ο Γκιγιέρμε βλέπει ότι έχει πολύ σημαντικό ρόλο στην ομάδα του Πειραιά. Ηγετικό θα λέγαμε, αν κρίνει κάποιος από την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο προπονητής του.

Και γνωρίζει πολύ καλά ο αμυντικός μέσος των ερυθρόλευκων πως τη νέα σεζόν όλοι στο μεγάλο λιμάνι περιμένουν ακόμα καλύτερες εμφανίσεις, γιατί πολύ απλά ο Γκιγιέρμε θα έχει κάνει την καλοκαιρινή προετοιμασία με την ομάδα του.

Δεν είναι μόνο ο Μαρτίνς που θεωρεί ότι ο λατινοαμερικάνος μέσος θα δώσει πιο πολλά τη νέα σεζόν στους ερυθρόλευκους. Την ίδια άποψη έχουν και οι συμπαίκτες του Βραζιλιάνου άσου, οι οποίοι ζουν τον Γκιγιέρμε καθημερινά στο Ρέντη.

Μιλούν και αυτοί με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην άσο της Λα Κορούνια, εστιάζοντας σε δύο στοιχεία. Πρώτα απ’ όλα στην ποιότητα που έχει στο παιχνίδι του αλλά και στην ποιότητα του χαρακτήρα του.

Ο Γκιγιέρμε είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο Ρέντη κι αυτό είναι κάτι που μετράει πολύ. Όλοι έχουν πουν μια καλή κουβέντα για τον λατινοαμερικάνο μέσο και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για το καλό κλίμα στα αποδυτήρια των ερυθρόλευκων.

Ο πρώτος χρόνος του 28χρονου μέσου στην Ελλάδα χαρακτηρίζεται εξαιρετικός κι αυτό το λέει ο ίδιος ο παίκτης. Τόσο για την προσαρμογή του στην ομάδα και για τα όσα βρήκε στον Ολυμπιακό, όσο και για την ζωή της οικογένειάς του στην Ελλάδα.

Κι αυτό το τελευταίο είναι επίσης πολύ σημαντικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x