Stoiximan Super League

Καλύτερη ομάδα εκτός έδρας για τον α' γύρο ο Ατρόμητος

Και οι επιδόσεις-ρεκόρ του Ατρόμητου που αναλογούν σε ομάδα πρωταθλητισμού, συνεχίζονται…

Ό,τι και να γράψει κανείς για το φετινό σύνολο του Νταμίρ Κάναντι είναι λίγο, αλλά πρέπει να γραφτούν.

Πέρα από την εξωφρενική πορεία σε αυτόν τον α’ γύρο, που έχουν φέρει τον Ατρόμητο να είναι η μοναδική ομάδα στη Super League με μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα (αυτή κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα), οι Περιστεριώτες κατέγραψαν ακόμα μία σπουδαία επίδοση, που αναλογεί περισσότερο σε ομάδα πρωταθλητισμού, παρά σε μία που κυνηγά ένα πλασάρισμα στην πεντάδα.

Συγκεκριμένα, το «αστέρι» ολοκλήρωσε τον α’ γύρο με 5 εκτός έδρας νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα, κάτι που σημαίνει ότι έχει πετύχει τα περισσότερα «διπλά» από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στη Super League.

Παράλληλα, είναι η βαθμολογική επίδοση των 17 βαθμών μακριά από το «σπίτι» του, στο οποίο είναι αήττητος, είναι η κορυφαία στο πρωτάθλημα, με τον Ολυμπιακό να είναι στη 2η θέση της σχετικής λίστας με 13 πόντους.

Βέβαια, σε αυτούς τους αριθμούς, στο Περιστέρι έχουν να λένε και για ακόμα ένα «διπλό» που θα μπορούσαν να έχουν, αυτό κόντρα στην ΑΕΛ, όταν ο ρέφερι Μάνταλος δεν είδε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ότι η μπάλα από την κεφαλιά του Ρισβάνη είχε περάσει όλη τη γραμμή.

Όλα αυτά για μια ομάδα που πλέον συνεχίζει να εντυπωσιάζει, χωρίς να πτοείται από τον ανταγωνισμό της κορυφής.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x