Stoiximan Super League

Καλύτερη στην πρόβα η Λαμία

Σε καλύτερη κατάσταση έδειξε η Λαμία που επικράτησε 2-1 του Ατρομήτου στο Περιστέρι στη σημαντικότερη πρόβα τζενεράλε των δύο ομάδων για την έναρξη της Σούπερ Λίγκας σε μερικές μέρες.

Η Λαμία νίκησε 2-1 στο Περιστέρι τον Ατρόμητο σε φιλικό ματς προετοιμασίας και έδειξε σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων σε μερικές μέρες, με τον Κάναντι να κάνει αλλαγές σε σχήματα και συστήματα.

Στο 20' οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ, αλλά ο διαιτητής έδειξε επιθετικό φάουλ και το ακύρωσε. Στο 23’, ο Βουό έκανε ωραία ενέργεια και ανατράπηκε από τον Μίρκοβιτς, με τον Κοσικίδη να δείχνει πέναλτι, όμως ο Σέρβος γκολκίπερ απέκρουσε την εκτέλεση του Καραγιάννη.Στο 33’, μετά από κόρνερ, ο Πόντλογκαρ πήρε την πρώτη κεφαλιά και η μπάλα έφτασε τον Βουό, ο οποίος έκανε το 0-1.

Στο 52’, ο Βασιλείου έκανε δυνατό σουτ και νίκησε τον Πίτκα. Στο 79’, ο Βασιλαντωνόπουλος έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ακόστα με γυριστό αριστερό έκανε το 1-2.

Λίγο πριν το τέλος, ο Μανούσος είχε δοκάρι για τον Ατρόμητο.


Ατρόμητος: Μίρκοβιτς, Καρασαλίδης, Χατζηϊσαίας, Μάντσον, Κατράνης, Κιβρακίδης, Ούμπιντες, Βασιλακάκης, Ντάουντα, Μανούσος, Βασιλείου.

ΠΑΣ Λαμία: Παπαδόπουλος, Πόντλογκαρ (46' Κουτρομάνος), Όμο (46' Παπαργυρίου), Αναστασιάδης (46' Ασίγκμπα), Βουό, Βασιλαντωνόπουλος, Καραγιάννης, Κούκολης (46' Ακόστα), Παντελιάδης, Μπλάζιτς (46' Μπαλούλης), Φράγκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x