Stoiximan Super League

Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής ο Χαρίσης

Ο Χάρης Χαρίσης του ΠΑΟΚ, ψηφίστηκε για δεύτερη σερί χρονιά ως ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της σεζόν 2015-16 στην Σούπερ Λίγκα και παρέλαβε το βραβείο του από τον ΠΣΑΠ.

Καλύτερος ποδοσφαιριστής της Σούπερ Λίγκας για την περυσινή σεζόν ψηφίστηκε ο Χάρης Χαρίσης. Ο μέσος του ΠΑΟΚ, επικράτησε στη σχετική διαδικασία των βραβείων του ΠΣΑΠ των Μανώλη Σιώπη και Δημήτρη Γιαννούλη, καθώς συγκέντρωσε περισσότερους ψήφους.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον ΠΣΑΠ που είναι δίπλα μας και μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα. Ευχαριστώ τον ΠΑΟΚ που χωρίς αυτόν δε θα είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ στο υψηλό επίπεδο αλλά και τους συμπαίκτες μου. Θέλω να αφιερώσω το βραβείο στον αδερφό μου και τους γονείς μου», ήταν τα λόγια του παίκτη του ΠΑΟΚ.

Για το αποτέλεσμα, μίλησε στη Nova και ο έτερος διεκδικητής του βραβείου Μανώλης Σιώπης: «Ο Χάρης είναι καλός ποδοσφαιριστής είμαστε συμπαίκτες στην Ελπίδων και τον γνωρίζω. Άξια κέρδισε το βραβείο και του εύχομαι να συνεχίσει ακόμα καλύτερα. Γιατί όχι να μην παίξουμε και στην Εθνική ανδρών κάποια στιγμή συμπαίκτες».

Ερωτηθείς για το που θα φτάσει φέτος ο Πανιώνιος, επεσήμανε: «Στόχος μας τα πλέι οφ και βλέπουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x