Stoiximan Super League

Καμιά έκπληξη από τον Μπέντο

Ο Πάουλο Μπέντο ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για την αυριανή ρεβάνς με τον Ατρόμητο. Επί της ουσίας δεν μπορούμε να πούμε ότι υπήρξε επιλογή που να ξάφνιασε ή να προκάλεσε έκπληξη.

Ο Πάουλο Μπέντο ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για την αυριανή ρεβάνς με τον Ατρόμητο. Επί της ουσίας δεν μπορούμε να πούμε ότι υπήρξε επιλογή που να ξάφνιασε ή να προκάλεσε έκπληξη.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Ο Μάριν ήταν και πάλι εκτός, το ίδιο και ο Καμπιάσο. Ο Τσόρι ούτως ή άλλως βρίσκεται στα “πιτς” με ίωση. Και διαθέσιμος όμως να ήταν δε θα έβρισκε χώρο στην αποστολή. Οι επιλογές λοιπόν που έκανε ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού ήταν οι αναμενόμενες. Απομένει να δούμε αν θα υπάρξουν εκπλήξεις σ' επίπεδο βασικής εντεκάδας γιατί σε ότι έχει να κάνει με την αποστολή των “ερυθρόλευκων” δεν υπήρξε καμιά έκπληξη.

Αντιθέτως, ο Πάουλο Μπέντο ήταν προβλέψιμος. Με βάση πάντως την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα και γνωρίζοντας ότι ο Πορτογάλος δεν είναι άνθρωπος που κάνει εύκολα πίσω, ήταν αναμενόμενο πως θα προχωρούσε στο δρόμο που έχει “χαράξει” απ' την αρχή της σεζόν. Τα υβριστικά συνθήματα εναντίον του, οι έντονες αποδοκιμασίες και το κλίμα αμφισβήτησης που κυριαρχεί έχουν οδηγήσει τον προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδος στην απόφαση να μην κάνει ούτε...βήμα πίσω.

Εδώ βέβαια που έχει φτάσει η κατάσταση έχει την ευθύνη, σε ότι αφορά την “ακύρωση” αρκετών παικτών της ομάδας. Μπορεί κάποιοι εξ αυτών να μην του κάνουν για το πλάνο που έχει στο μυαλό του και τούτο είναι σεβαστό. Το να τους “εξαφανίσει” όμως από το ρόστερ του Ολυμπιακού δε βοηθά ούτε τον ίδιο αλλά ούτε και την ομάδα. Με βάση λοιπόν τα όσα άκουσε ο Μπέντο το βράδυ της Κυριακής είχε να κερδίσει κάτι αλλάζοντας “ρότα” παραμονή ενός σημαντικού αγώνα;

Σε προσωπικό επίπεδο δεν είχε να κερδίσει το παραμικρό. Το θέμα όμως που γεννάται είναι αν η εμμονή του σε ορισμένα θέματα προκαλεί δυσεπίλυτα προβλήματα στην ομάδα του. Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει ν' απασχολήσει τον τεχνικό των πρωταθλητών Ελλάδος, βάζοντας στην άκρη τον οποιοδήποτε εγωισμό. Βλέποντας επίσης κάποιος τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε (στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Πανιώνιο) τα εις βάρος του συνθήματα, έδειχναν ότι ο Μπέντο δεν ήταν διατεθειμένος να οπισθοχωρήσει.

Τούτο φάνηκε τρεις μέρες αργότερα με την ανακοίνωση της αποστολής για το ματς με τον Ατρόμητο. Το θέμα όμως είναι πως ενδέχεται να υπάρξουν εκπλήξεις στις αποφάσεις του Πάουλο Μπέντο, στη βασική εντεκάδα του αυριανού αγώνα στο Περιστέρι και γι' αυτό το λόγο οι επιλογές του Πορτογάλου αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x