Stoiximan Super League

«Καμία σχέση ο άντρας μου με τον Ολυμπιακό»!

Κατηγορηματικά διέψευσε η Ειρήνη Μαρούπα μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM δημοσιεύματα που θέλουν το σύζυγό της να έχει συνεργασία με τον Ολυμπιακό.

Για εικονική πραγματικότητα την οποία ο κόσμος καταπίνει αμάσητα έκανε λόγο η Ειρήνη Μαρούπα απαντώντας σχετικά με δημοσιεύματα που θέλουν το σύζυγό της να συνεργάζεται με τον Ολυμπιακό.

Το μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα» του Άρη Ασβεστά και –μεταξύ άλλων- τόνισε η ΕΕΑ προτίθεται να συνεισφέρει ώστε η κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο να φτάσει μέχρι το τέλος

Για το αν θα σταλεί επιστολή στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, για την αναφορά στο θέμα των περιοριστικών όρων που έχουν επιβληθεί στον Βαγγέλη Μαρινάκη, η κ. Μαρούπα δήλωσε χαρακτηριστικά : «Ακόμη δεν έχει σταλεί τίποτα. Υπάρχουν σκέψεις για το πώς θα κινηθούμε σε αυτή την υπόθεση».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις καταγγελίες του Δημήτρη Μελισσανίδη σχετικά με την εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο, για να απαντήσει: «Είχε πει ο κ. Μελισσανίδης: “βοά… ο τόπος για μία εγκληματική οργάνωση, δεν έχετε ακούσει τίποτα;”. Έχουμε ακούσει και θα πράξουμε. Από το 2011 είχα μιλήσει με τον κύριο Φάκο, ο οποίος αποπέμφθηκε κακήν κακώς. Γιατί έκανε εξαιρετική δουλειά και ήταν πεντακάθαρος. Μπέος, Ψωμιάδης πήγαν άκλαυτοι, αλλά η κάθαρση πρέπει να φτάσει μέχρι το τέλος. Όχι μόνο σε μικρές ή ασήμαντες ομάδες. Όλοι είναι σημαντικοί, για τον κόσμο τους, την πόλη τους. Μόλις ακούνε κάποιοι για συγκεκριμένους παράγοντες, ομάδες παθαίνουνε παράκρουση ή …τρέμουλο. Αυτή είναι η κατάντια της κοινωνίας μας. Από τότε έπρεπε να είχανε κληθεί όλοι όσοι εμπλέκονταν. Να διαβάσουμε τη δικογραφία, να έχουμε δική μας άποψη. Να αναλάβουμε την ευθύνη αυτών που συμβαίνουν».

Τέλος, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που εμφανίζουν τον σύζυγό να έχει συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, διαψεύδοντας κατηγορηματικά κάτι τέτοιο: «Είναι εκπληκτικό πως ο κόσμος καταπίνει… αμάσητη μια εικονική πραγματικότητα. Από όταν ασχολήθηκα είπα ότι θα προσπαθήσω με ακεραιότητα για το καλύτερο δυνατό. Όποιος και να μου πει κάτι, ο άντρας μου ή προϊστάμενός μου -που δεν έχω τέτοιον- θα κάνω μόνο ό,τι μου υπαγορεύει η συνείδησή μου. Εδώ οι Ολυμπιακοί με βρίζουν μόνο και μόνο επειδή εμφανίζομαι στην εκπομπή του κύριου Θωμαΐδη. Ο άντρας μου δεν έχει καμία σχέση με τον Ολυμπιακό. Η ΕΠΣ Πειραιά κάποια στιγμή για την προσφορά τη δική μου με βράβευσε για την κοινωνική μου προσφορά στην ετήσια γιορτή που κάνει στο ΣΕΦ. Σε αυτή την εκδήλωση δεν είχε παραστεί ο κύριος Μαρινάκης παρότι αναμενόταν να βραβευτεί επειδή θα ήμουν παρούσα! Καμία σχέση ιδιαίτερη δεν έχω μαζί του. Πραγματικά αυτό που ελπίζω στο τέλος να αποδειχθεί ότι όλοι όσοι συμμετέχουν στο ελληνικό αθλητισμό θα γίνουν επιχειρηματίες υγιείς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x