Ιταλία

«Καμπάνα» 100 χιλ. ευρώ σε Ναϊνγκολάν

Με πρόστιμο, που ξεπερνάει τις 100 χιλιάδες ευρώ θα τιμωρηθεί από τη Ρόμα ο Ράτζα Ναϊνγκολάν για την κίνηση να ανεβάσει την Πρωτοχρονιά στα social media ένα βίντεο, στο οποίο πίνει και καπνίζει.

Τα λάθη πληρώνονται και το ίδιο θα ισχύσει και στην περίπτωση του Ράτζα Ναϊνγκολάν. Ο Βέλγος μέσος της Ρόμα είχε την… φαεινή ιδέα να ανεβάσει στα social media το βράδυ της Πρωτοχρονιάς ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται να καπνίζει, να ξεστομίζει κάποιες βρισιές και να βρίσκεται υπό την επήρεια αλκοόλ.

Μπορεί την επόμενη κιόλας μέρα να απολογήθηκε, επίσης μέσω των social media, αλλά δεν έφτανε για να πάρει… συγχωροχάρτι. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Corriere Dello Sport, η διοίκηση των «τζιαλορόσι» αποφάσισε να τον τιμωρήσει βάσει του εσωτερικού κανονισμού με το ανώτατο πρόστιμο που αντιστοιχεί στο 30% των μηνιαίων απολαβών του. Στην προκειμένη περίπτωση, αυτό ξεπερνάει τις 100 χιλιάδες ευρώ.

Δεν αποκλείεται, να υπάρχει και αγωνιστική τιμωρία, καθώς είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να μείνει εκτός αποστολής από το προσεχές (6/1) εντός έδρας παιχνίδι με την Αταλάντα για την 20η αγωνιστική της Serie A.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x