Europa League

Καμπάνα από UEFA σε ΑΠΟΕΛ: Κλειστή μια θύρα με τον Ολυμπιακό!

Βαριά ποινή από την UEFA στον ΑΠΟΕΛ. Η νότια κερκίδα του ΓΣΠ θα παραμείνει κλειστή στο ματς με τον Ολυμπιακό λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών της κυπριακής ομάδας στο ματς με τη Γιούνγκ Μπόις.

Ήχησε καμπάνα για τον ΑΠΟΕΛ.

Η UEFA επέβαλλε ποινή διεξαγωγής του επόμενου του αγώνα σε διοργάνωση της με κλειστή τη Νότια Κερκίδα του Σταδίου ΓΣΠ και πρόστιμο 15.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι η τιμωρία θα ισχύσει για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 8 Δεκεμβρίου (20:00), καθώς οι πρωταθλητές Κύπρου παίζουν εκτός έδρας στην πέμπτη αγωνιστική του Europa League.

Η ανακοίνωση

«Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου UEFA ενημέρωσε σήμερα την ΚΟΠ για ποινή που επέβαλε στο ΑΠΟΕΛ η Πειθαρχική της Επιτροπή για το γεγονός ότι οπαδοί του άναψαν πυροτεχνήματα στον αγώνα των ομίλων του Europa League με τη Γιανγκ Μπόις.

Συγκεκριμένα, η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA επέβαλε στο ΑΠΟΕΛ ποινή διεξαγωγής του επόμενου του αγώνα σε διοργάνωση της UEFA με κλειστή τη Νότια Κερκίδα του Σταδίου ΓΣΠ και πρόστιμο 15.000 ευρώ.

Ο επόμενος Ευρωπαϊκός αγώνας του ΑΠΟΕΛ είναι με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στις 8 Δεκεμβρίου 2016».




Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Άστρα» επί του θέματος: «Μόλις έχουμε ενημερωθεί, θα γίνει συνάντηση να δούμε πώς θα εξυπηρετήσουμε τον κόσμο μας. Είναι παιχνίδι υψηλής ζήτησης. Είναι ένα πάθημα – μάθημα, θα πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ότι δεν μπορείς να κάνει πράγματα που δεν είναι αποδεκτά χωρίς να έχεις και επιπτώσεις. Ο Ολυμπιακός δικαιούται το 5%, 1100 εισιτήρια. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε εντός της ημέρας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x