Γαλλία

«Καμπάνα» για Βεράτι

Βαριά ήταν η τιμωρία που έμελλε να επιβληθεί στον Μάρκο Βεράτι, καθώς τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές από τους προσεχείς αγώνες της Παρί στο γαλλικό πρωτάθλημα.

«Πλήγμα» για τη Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία αναμένεται να στερηθεί της υπηρεσίες του Μάρκο Βεράτι για τρεις αγωνιστικές, λόγω της κακής αντίδρασης του ποδοσφαιριστή προς τον διαιτητή της αναμέτρησης με τη Τουλούζ την προηγούμενη Κυριακή.

Οι Παριζιάνοι μπορεί να κέρδισαν τον αγώνα με το επιβλητικό 6-2, όμως αλλά ο Ιταλός αντίκρισε δυο φορές την κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε στο 69ο λεπτό του αγώνα.

Το κακό όμως δε... περιορίστηκε εκεί, διότι ο 24χρονος προέβη σε λεκτική αντιπαράθεση με τον διαιτητή και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να του κοστίσει τα 3 επόμενα παιχνίδια της ομάδας του στο γαλλικό πρωτάθλημα, όπως ανακοίνωσαν η πειθαρχική επιτροπή της Ligue 1.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι είναι η τρίτη φορά μέσα στους τελευταίους 4 αγώνες που ο Βεράτι παίρνει κίτρινη κάρτα και μπορεί τις προηγούμενες να μην είχε αποβληθεί, αλλά αυτή τη φορά δεν την γλίτωσε.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x