Αγγλία

«Καμπάνα» για Μπλάκμπερν!

Αντιμέτωπη με σοβαρή τιμωρία από την Αγγλική Ομοσπονδία είναι η Μπλάκμπερν, μετά και την εισβολή οπαδού της στον αγώνα με την Μπέρνλι για το Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Κίνδυνο με βαριά τιμωρία είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει η Μπλάκμπερν, καθώς οπαδός της εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο του «Ίγουντ Πάρκ» στο παιχνίδι με την Μπέρνλι στο πλαίσιο του Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Ο οπαδός των «Ρόβερς» δεν μπήκε απλά στον αγωνιστικό χώρο, αλλά έσπρωξε τον Τζέιμς Τρακόφκσι, παράγοντα των φιλοξενούμενων και προσπάθησε να χτυπήσει και πάικτες των «Κλάρετς», την στιγμή που εκείνοι πανηγύριζαν το γκολ συμπαίκτη τους Τζακ Κορκ στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ακριβώς στο ίδιο χρονικό σημείο και δεύτερος φίλαθλος πήδηξε στον αγωνιστικό χώρο, όμως ευτυχώς οι άνθρωποι ασφαλείας παρενέβησαν έγκαιρα και απέτρεψαν τα χειρότερα.

Το συμβάν αξίζει να σημειωθεί πως εξόργισε τον τεχνικό της Μπέρνλι, Σιν Ντις, ο οποίος απορούσε για το πώς οι οπαδοί μπόρεσαν και διαπέρασαν τους σεκιούριτι και επιτέθηκαν στους ποδοσφαιριστές του.

Παρόλα αυτά, το Μπλάκμπερν-Μπέρνλι φημίζεται από τα παλιότερα χρόνια ως ένα υψηλής επικινδυνότητας παιχνίδι, με πολλά επεισόδια να έχουν συμβεί μεταξύ των οπαδών των δυο συλλόγων.

Η ομοσπονδία αναμένεται να προχωρήσει σε περαιτέρω έρευνα και στη συνέχεια να επιβάλει τις ανάλογες ποινές.

Επιμέλεια: Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x